İş İnsanı Şevgin'den Van Spor'a Destek

Spor 23.01.2023 - 14:52, Güncelleme: 23.01.2023 - 14:52
 

İş İnsanı Şevgin'den Van Spor'a Destek

İŞ İNSANI CELAL ŞEVGİN VANSPOR FK BAŞKANI FEYAT KIYAK'A “BERAKET DUASI” TABLOSU TAKTİM EDEREK BAŞARILAR DİLEDİ ŞEVGİN VANSPOR GALİBİYET SEVİNCİNİ AYAKTA ALKIŞLADI

Vanspor kendi evinde ağırladığı Fethiyespor'u 2-0 mağlup etti. Maçı izlemeye gelen İş İnsanı Celal Şevgin, galibiyet sevincini ayakta alkışladı. Şevgin, başarılarının devamı için Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak'ı tebrik ederek "Bereket Duası" tablosunu taktim etti. TFF 2.Lig Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor bu hafta kendi evinde Fethiyespor'u konuk etti. Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 14:00 da başlayan maçı güneşli havayıda fırsat bulan çok sayıda seyirci izledi. Vanspor -Fethiyespor ilk yarıyı 0-0 tamamladı. İkinci yarıda ise Vanspor, taraftarların ve Protokolde maçı izlemeye gelenlerin yüksek tezahüratlarıyla hırslanarak ard arda karşı takımın kalesine 2 gol attı. Tuşba Belediye Başkanı ile birlikte maçı izleyen Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Celal Şevgin, Vanspor’un galibiyet sevincini ayakta alkışladı. Karşılaşmayı 2-0 tamamlayan Vanspor oyuncuları, sahada Maşallah adlı kürtçe şarkı eşliğinde halay çekerek galibiyetlerini kutladı.  İş İnsanı Celal Şevgin, Basın karşısında Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak’a başarılar diledi. Şevgin, galibiyetlerin devamı için de “ Bereket Duası” tablosunu Kıyak’a taktim etti. Kendilerini yalnız bırakmayarak desteklerini hep gördüğünü belirten Kıyak, bu jestinden dolayı Şevgin’e teşekkür etti. TRT Kurdi muhabiri Necmi İdiz’e Kürtçe konuşan İş İnsanı Celal Şevgin: Vanspor’un galibiyetine çok sevindik. İnşallah maçlar hep galibiyetle biter. Futbolcular çok iyi oynadı. Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak ve yönetimi emin adımlarla ilerliyor kendilerini kutluyor başarılar diliyorum. Bizlerde İş İnsanı olarak maddi manevi Vanspor’un yanında olacağız hep moral vereceğiz diyen Şevgin, İş İnsanı camiasının Vanspor’u yalnız bırakmamalarını maddi ve manevi destek vermelerini istedi.   Haber Ropörtaj : Ercan Ulutaş
İŞ İNSANI CELAL ŞEVGİN VANSPOR FK BAŞKANI FEYAT KIYAK'A “BERAKET DUASI” TABLOSU TAKTİM EDEREK BAŞARILAR DİLEDİ ŞEVGİN VANSPOR GALİBİYET SEVİNCİNİ AYAKTA ALKIŞLADI


Vanspor kendi evinde ağırladığı Fethiyespor'u 2-0 mağlup etti. Maçı izlemeye gelen İş İnsanı Celal Şevgin, galibiyet sevincini ayakta alkışladı. Şevgin, başarılarının devamı için Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak'ı tebrik ederek "Bereket Duası" tablosunu taktim etti.
TFF 2.Lig Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor bu hafta kendi evinde Fethiyespor'u konuk etti. Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 14:00 da başlayan maçı güneşli havayıda fırsat bulan çok sayıda seyirci izledi. Vanspor -Fethiyespor ilk yarıyı 0-0 tamamladı. İkinci yarıda ise Vanspor, taraftarların ve Protokolde maçı izlemeye gelenlerin yüksek tezahüratlarıyla hırslanarak ard arda karşı takımın kalesine 2 gol attı. Tuşba Belediye Başkanı ile birlikte maçı izleyen Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Celal Şevgin, Vanspor’un galibiyet sevincini ayakta alkışladı. Karşılaşmayı 2-0 tamamlayan Vanspor oyuncuları, sahada Maşallah adlı kürtçe şarkı eşliğinde halay çekerek galibiyetlerini kutladı. 
İş İnsanı Celal Şevgin, Basın karşısında Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak’a başarılar diledi. Şevgin, galibiyetlerin devamı için de “ Bereket Duası” tablosunu Kıyak’a taktim etti. Kendilerini yalnız bırakmayarak desteklerini hep gördüğünü belirten Kıyak, bu jestinden dolayı Şevgin’e teşekkür etti.
TRT Kurdi muhabiri Necmi İdiz’e Kürtçe konuşan İş İnsanı Celal Şevgin: Vanspor’un galibiyetine çok sevindik. İnşallah maçlar hep galibiyetle biter. Futbolcular çok iyi oynadı. Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak ve yönetimi emin adımlarla ilerliyor kendilerini kutluyor başarılar diliyorum. Bizlerde İş İnsanı olarak maddi manevi Vanspor’un yanında olacağız hep moral vereceğiz diyen Şevgin, İş İnsanı camiasının Vanspor’u yalnız bırakmamalarını maddi ve manevi destek vermelerini istedi.

 

Haber Ropörtaj : Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber