MHP Van milletvekili aday adayı Cancan’dan Üç Aylar mesajı

Van Haber 23.01.2023 - 11:06, Güncelleme: 23.01.2023 - 11:06
 

MHP Van milletvekili aday adayı Cancan’dan Üç Aylar mesajı

MHP Van milletvekili aday adayı Yahya Cancan,Mübarek Üç Aylar’ın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

  MHP Van milletvekili aday adayı Yahya Cancan, mesajında şu ifadelere yer verdi; 'Manevi hayatımızda ayrıcalıklı bir yer ve önemi bulunan mübarek ’Üç Aylar’a bir kez daha kavuşmanın, yeniden ulaşmanın gönül huzurunu yaşıyoruz. Bu aylar içinde rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açık olması inananlar adına eşsiz bir fırsattır.   MHP Van milletvekili aday adayı Yahya Cancan, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Manevi hayatımızda ayrıcalıklı bir yer ve önemi bulunan mübarek ’Üç Aylar’a bir kez daha kavuşmanın, yeniden ulaşmanın gönül huzurunu yaşıyoruz. Bu aylar içinde rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açık olması inananlar adına eşsiz bir fırsattır. Üç Ayların milletimiz, islam alemi ve ülkemiz için hayır ve bereket getirmesini, bu hafta içinde idrak edeceğimiz Regaib Kandilimizin de nice güzelliklere ve manevi dirilişe kapı aralamasını Allah’tan diliyorum. Manevi dirilişe, manevi arınmaya, kardeşliğe vesile olması dileklerimle aziz milletimizin ve hemşehrilerimin bu anlamlı gecenin hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.
MHP Van milletvekili aday adayı Yahya Cancan,Mübarek Üç Aylar’ın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
MHP Van milletvekili aday adayı Yahya Cancan, mesajında şu ifadelere yer verdi; 'Manevi hayatımızda ayrıcalıklı bir yer ve önemi bulunan mübarek ’Üç Aylar’a bir kez daha kavuşmanın, yeniden ulaşmanın gönül huzurunu yaşıyoruz. Bu aylar içinde rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açık olması inananlar adına eşsiz bir fırsattır.
 
MHP Van milletvekili aday adayı Yahya Cancan, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Manevi hayatımızda ayrıcalıklı bir yer ve önemi bulunan mübarek ’Üç Aylar’a bir kez daha kavuşmanın, yeniden ulaşmanın gönül huzurunu yaşıyoruz. Bu aylar içinde rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açık olması inananlar adına eşsiz bir fırsattır. Üç Ayların milletimiz, islam alemi ve ülkemiz için hayır ve bereket getirmesini, bu hafta içinde idrak edeceğimiz Regaib Kandilimizin de nice güzelliklere ve manevi dirilişe kapı aralamasını Allah’tan diliyorum. Manevi dirilişe, manevi arınmaya, kardeşliğe vesile olması dileklerimle aziz milletimizin ve hemşehrilerimin bu anlamlı gecenin hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber