Vanlı Boksörlerden Büyük Başarı

Spor 21.01.2023 - 11:19, Güncelleme: 21.01.2023 - 11:19
 

Vanlı Boksörlerden Büyük Başarı

BÜYÜK KADINLAR FERDİ BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'na Van Damgası

  14-20 Ocak 2023 tarihleri arasında İzmir’de yapılan Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonasında ilimizi farklı kategorilerde temsil eden sporcularımzdan 48kg Esma Karakoç, 50kg Tülin Caşurluk Türkiye Üçüncüsü olurken, 81kg ise Şeyma Düztaş Türkiye İkincisi oldu. İlimiz adına zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmalar neticesinde 1 Gümüş ve 2 Bronz madalya kazanarak ilimize dönmeyi başaran demir yumruklu boksörlerimizi ve antrenörümüzü tebrik ediyor, kendilerine bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyoruz. Tebrikler Gençler
BÜYÜK KADINLAR FERDİ BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'na Van Damgası

 

14-20 Ocak 2023 tarihleri arasında İzmir’de yapılan Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonasında ilimizi farklı kategorilerde temsil eden sporcularımzdan 48kg Esma Karakoç, 50kg Tülin Caşurluk Türkiye Üçüncüsü olurken, 81kg ise Şeyma Düztaş Türkiye İkincisi oldu. İlimiz adına zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmalar neticesinde 1 Gümüş ve 2 Bronz madalya kazanarak ilimize dönmeyi başaran demir yumruklu boksörlerimizi ve antrenörümüzü tebrik ediyor, kendilerine bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyoruz.

Tebrikler Gençler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber