Van Bilgi Derneği'nden Duyuru Haydi Çocuklar Camiye

Kültür-Sanat 19.01.2023 - 13:37, Güncelleme: 19.01.2023 - 13:37
 

Van Bilgi Derneği'nden Duyuru Haydi Çocuklar Camiye

Haydi Çocuklar Camiye "Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Al"

Eğitim,kültür ve soyal etkinliker başta olmak üzere bir çok alanda Van'da faaliyet gösteren Bilgi Derneği Başkanı Doç.Dr.Ramazan Üstün, derneğin küçük yaş guruplarındaki çocuklara yönelik başlattığı yeni kampanya olan Haydi Çocuklar Camiye  "Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Al" etkinliği ile ilgili bir açıklama yaptı.  DoçDr.Üstün yaptığı açıklamada " 6-13 yaş arası çocuklara namaz kılmayı sevdirmek, sevgi, merhamet ve güven duygularının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla 2018 yılında başladığımız serüvenimize şimdiye kadar 384.024 namaz arkadaşımız katıldı. 25 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında 7. sini düzenleyeceğimiz yarışmamızda 250.000 namaz arkadaşına ulaşmayı hedefliyoruz. Toplamda 10 gün sürecek projede, çocuklar namazlarını kılarak puan toplayacak, belirli puana ulaşan çocuklar arasında yapılacak çekiliş sonucunda binlerce çocuğa akıllı saat hediye edilecektir. Sizler de bu çalışmanın içerisinde yer almak isterseniz; çocuğunuzun, akrabalarınızın, komşularınızın vb. kayıt olmaları için bilgilendirebilir ve afişi durumunuzda paylaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı.   Haber : Ercan Ulutaş
Haydi Çocuklar Camiye "Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Al"

Eğitim,kültür ve soyal etkinliker başta olmak üzere bir çok alanda Van'da faaliyet gösteren Bilgi Derneği Başkanı Doç.Dr.Ramazan Üstün, derneğin küçük yaş guruplarındaki çocuklara yönelik başlattığı yeni kampanya olan Haydi Çocuklar Camiye 
"Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Al" etkinliği ile ilgili bir açıklama yaptı. 

DoçDr.Üstün yaptığı açıklamada " 6-13 yaş arası çocuklara namaz kılmayı sevdirmek, sevgi, merhamet ve güven duygularının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla 2018 yılında başladığımız serüvenimize şimdiye kadar 384.024 namaz arkadaşımız katıldı.

25 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında 7. sini düzenleyeceğimiz yarışmamızda 250.000 namaz arkadaşına ulaşmayı hedefliyoruz.

Toplamda 10 gün sürecek projede, çocuklar namazlarını kılarak puan toplayacak, belirli puana ulaşan çocuklar arasında yapılacak çekiliş sonucunda binlerce çocuğa akıllı saat hediye edilecektir.

Sizler de bu çalışmanın içerisinde yer almak isterseniz; çocuğunuzun, akrabalarınızın, komşularınızın vb. kayıt olmaları için bilgilendirebilir ve afişi durumunuzda paylaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

 

Haber : Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber