MHP İl Başkanı Güngöralp’ten 29 Ekim mesajı

Gündem 28.10.2022 - 23:41, Güncelleme: 28.10.2022 - 23:41
 

MHP İl Başkanı Güngöralp’ten 29 Ekim mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp Cumhuriyet Bayaramı Nedeniyle bir kutlamma mesajı yayımladı.

    Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanılığı olarak Cumhuriyetimizin 99. yıldönümünü yaşamanın gururu içerisindeyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün 99 yıl önce kurduğu, demokrasi ve özgürlüğümüzün temelini oluşturulan Cumhuriyetimiz, ebediyete kadar yaşayacak ve bu kutlu emanet her daim sahip çıkacağız.  Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Milli Mücadele kahramanlarına, muhterem şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Onların emanetini sonsuza kadar yüceltip koruyacağız.
Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp Cumhuriyet Bayaramı Nedeniyle bir kutlamma mesajı yayımladı.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanılığı olarak Cumhuriyetimizin 99. yıldönümünü yaşamanın gururu içerisindeyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün 99 yıl önce kurduğu, demokrasi ve özgürlüğümüzün temelini oluşturulan Cumhuriyetimiz, ebediyete kadar yaşayacak ve bu kutlu emanet her daim sahip çıkacağız. 
Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Milli Mücadele kahramanlarına, muhterem şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Onların emanetini sonsuza kadar yüceltip koruyacağız.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber