İLAHİ SANATÇISI MUSTAFA DUMAN VAN'DA KONSER VERDİ

Gündem 06.07.2022 - 15:34, Güncelleme: 06.07.2022 - 15:34
 

İLAHİ SANATÇISI MUSTAFA DUMAN VAN'DA KONSER VERDİ

Ulusal kanallarda yaptığı program sunuculuğuyla adında söz ettire organizatör ve kişisel gelişim uzmanı olan sunucu Ercan Gönültaş Türkiye'nin tanınan ilahi sanatçılarının başında gelen Mustafa Duman'ı Vanlılarla buluşturdu.

Ulusal kanallarda yaptığı program sunuculuğuyla adında söz ettiren organizatör ve kişisel gelişim uzmanı olan sunucu Ercan Gönültaş Türkiye'nin tanınan ilahi sanatçılarının başında gelen, özellikle ATV'de Nihat Hatipoğlu'nun Ramazan ayında yaptığı dini sohbetlerin devamlı konuğu olarak tanınan Mustafa Duman'ı Vanlılarla buluşturdu. Empati Buluşmaları kapsamında Beyaz Saray Düğün Salonunda önceki akşam gerçekleşen konsere ilahi severler, Mustafa Duman'ı yakından tanıyanlar katıldı. Yaklaşık iki saat süren programda, Mustafa Duman salonda bulunanlara gerek okuduğu Kuran-ı Kerim sureleriyle gerekse de söylediği ilahilerle müstesna bir gece yaşattı. Söz konusu etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan program yapıcısı Ercan Gönültaş " Bugün kıymetli hocamız Mustafa Duman'ı Vanlılarla buluşturarak istedik ki güzel bir geceyle hem hocamızın ilahileri hemde hoş sohbetiyle unutulmaz bir program yapmaktı. Bu programı kendi imkanlarımızla halkımıza ücretsiz olarak sunduk bu vesileyle çok mutluyuz. Davetimizi geri çevirmeyerek bu gece programımıza katılan tüm dostlara şükranlarımı sunarım. İnşallah halkımız için bundan sonra da güzel etkinlikler yaparak farklı sanatçıları Van'a getirmeye devam edeceğiz, dedi.  Programa katılan Van Terör Mağdurları Derneği Van İl Başkanı Turan Deniz ise " Bu akşam ekranlarda tanıdığımız ve çok beğendiğimiz ilahi sanatçılardan biri olan Mustafa Duman hocamızı dinlemeye geldik. İyiki de gelmişiz. Buraya ailece geldik çoluk çocuk ve torunlarmızla bu konsere katıldık çok keyifli bir akşam yaşadık Allah hocamızdan bin kere razı olsun inşallah. Bu programı Van'da tertip eden ve hocamızı bizlerle buluşturan kıymetli dostum sunucu Ercan Gönültaş'a da çok teşekkür ederim, emeklerine sağlık, dedi.   Haber  Ropörtaj : Ercan Ulutaş
Ulusal kanallarda yaptığı program sunuculuğuyla adında söz ettire organizatör ve kişisel gelişim uzmanı olan sunucu Ercan Gönültaş Türkiye'nin tanınan ilahi sanatçılarının başında gelen Mustafa Duman'ı Vanlılarla buluşturdu.

Ulusal kanallarda yaptığı program sunuculuğuyla adında söz ettiren organizatör ve kişisel gelişim uzmanı olan sunucu Ercan Gönültaş Türkiye'nin tanınan ilahi sanatçılarının başında gelen, özellikle ATV'de Nihat Hatipoğlu'nun Ramazan ayında yaptığı dini sohbetlerin devamlı konuğu olarak tanınan Mustafa Duman'ı Vanlılarla buluşturdu.

Empati Buluşmaları kapsamında Beyaz Saray Düğün Salonunda önceki akşam gerçekleşen konsere ilahi severler, Mustafa Duman'ı yakından tanıyanlar katıldı.

Yaklaşık iki saat süren programda, Mustafa Duman salonda bulunanlara gerek okuduğu Kuran-ı Kerim sureleriyle gerekse de söylediği ilahilerle müstesna bir gece yaşattı.

Söz konusu etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan program yapıcısı Ercan Gönültaş " Bugün kıymetli hocamız Mustafa Duman'ı Vanlılarla buluşturarak istedik ki güzel bir geceyle hem hocamızın ilahileri hemde hoş sohbetiyle unutulmaz bir program yapmaktı. Bu programı kendi imkanlarımızla halkımıza ücretsiz olarak sunduk bu vesileyle çok mutluyuz. Davetimizi geri çevirmeyerek bu gece programımıza katılan tüm dostlara şükranlarımı sunarım. İnşallah halkımız için bundan sonra da güzel etkinlikler yaparak farklı sanatçıları Van'a getirmeye devam edeceğiz, dedi. 

Programa katılan Van Terör Mağdurları Derneği Van İl Başkanı Turan Deniz ise " Bu akşam ekranlarda tanıdığımız ve çok beğendiğimiz ilahi sanatçılardan biri olan Mustafa Duman hocamızı dinlemeye geldik. İyiki de gelmişiz. Buraya ailece geldik çoluk çocuk ve torunlarmızla bu konsere katıldık çok keyifli bir akşam yaşadık Allah hocamızdan bin kere razı olsun inşallah. Bu programı Van'da tertip eden ve hocamızı bizlerle buluşturan kıymetli dostum sunucu Ercan Gönültaş'a da çok teşekkür ederim, emeklerine sağlık, dedi.

 

Haber  Ropörtaj : Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber