TURGUT ALTINOK: “BU AY DEVLET CHPLİ BELEDİYELER DAHİL REKOR PARA YOLLADI”

Siyaset 03.07.2022 - 13:25, Güncelleme: 03.07.2022 - 13:25
 

TURGUT ALTINOK: “BU AY DEVLET CHPLİ BELEDİYELER DAHİL REKOR PARA YOLLADI”

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Millet Haber Ajansına önemli açıklamalarda bulundu

TURGUT ALTINOK: “BU AY DEVLET CHPLİ BELEDİYELER DAHİL REKOR PARA YOLLADI” ARTIŞ % 120   Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Millet Haber Ajansına önemli açıklamalarda bulundu.    Altınok: “AK parti partizanca davransa CHP’li belediyeler maaş dahi ödeyemezler, 3 ay sonra belediye başkanlığını bırakmak zorunda kalırlar” dedi.   Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok “  Bütün dünyada covid ve   Rusya-Ukranya savaşı nedeniyle ülkelerin bütçeleri daha fazla açık veriyor ve borçlanmaları artıyor. Bizim bütçemiz ise fazla veriyor.  Böyle bir dönemde hükümetimiz Temmuz ayı İller Bankası payını yüzde 120 daha fazla belediyelere göndermiştir. Bu CHP’li MHP’li AK Partili belediyelere gönderilen büyük bir kaynaktır. AK Parti eğer partizanlık yapsa İstanbul, Ankara başta olmak üzere kaynakları kesse CHP’li belediyeler maaş dahi ödeyemez. 3-4 ay sonra belediye başkanlığını bırakırlar. Şehir yaşanmaz hale gelir” ifadelerini kullandı.   Altınok “ Ayrım yapılıyor diyenler bu gerçekleri görmeli, Cumhurbaşkanımıza teşekkür etmeliler. Hiçbir ayrım yapmadan bütçe kaynaklarımızın arttırılmasıyla bütçede vergi geliri çok arttı. Rakamlar öyle gösteriyor. Önemli olan da şudur kaynakların doğru düzgün kullanılması.   ALTINOK: ENGELLENİYORUZ DİYENLER YALAN SÖYLÜYOR   “Kim engelleniyoruz diyorsa yalan söylüyor. Eğer bizim muhalefet döneminde yaşadıklarımızı şu anki CHP’li belediyeler yaşamış olsa maaş ödeyemezler, 3 ay sonra belediyeyi bırakmak zorunda kalırlar. AK Parti iktidara geldikten sonra bir kanun çıkardı borcu olan bütün belediyelerin yüzde 40 borçlarını kesiyor geri kalanını illere gönderiyor. Eğer partizanca davransa bu belediyeler maaş dahi ödeyemezler.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Millet Haber Ajansına önemli açıklamalarda bulundu
 
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Millet Haber Ajansına önemli açıklamalarda bulundu. 
 
Altınok: “AK parti partizanca davransa CHP’li belediyeler maaş dahi ödeyemezler, 3 ay sonra belediye başkanlığını bırakmak zorunda kalırlar” dedi.
 
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok “  Bütün dünyada covid ve   Rusya-Ukranya savaşı nedeniyle ülkelerin bütçeleri daha fazla açık veriyor ve borçlanmaları artıyor. Bizim bütçemiz ise fazla veriyor.  Böyle bir dönemde hükümetimiz Temmuz ayı İller Bankası payını yüzde 120 daha fazla belediyelere göndermiştir. Bu CHP’li MHP’li AK Partili belediyelere gönderilen büyük bir kaynaktır. AK Parti eğer partizanlık yapsa İstanbul, Ankara başta olmak üzere kaynakları kesse CHP’li belediyeler maaş dahi ödeyemez. 3-4 ay sonra belediye başkanlığını bırakırlar. Şehir yaşanmaz hale gelir” ifadelerini kullandı.
 
Altınok “ Ayrım yapılıyor diyenler bu gerçekleri görmeli, Cumhurbaşkanımıza teşekkür etmeliler. Hiçbir ayrım yapmadan bütçe kaynaklarımızın arttırılmasıyla bütçede vergi geliri çok arttı. Rakamlar öyle gösteriyor. Önemli olan da şudur kaynakların doğru düzgün kullanılması.
 
ALTINOK: ENGELLENİYORUZ DİYENLER YALAN SÖYLÜYOR
 
“Kim engelleniyoruz diyorsa yalan söylüyor. Eğer bizim muhalefet döneminde yaşadıklarımızı şu anki CHP’li belediyeler yaşamış olsa maaş ödeyemezler, 3 ay sonra belediyeyi bırakmak zorunda kalırlar. AK Parti iktidara geldikten sonra bir kanun çıkardı borcu olan bütün belediyelerin yüzde 40 borçlarını kesiyor geri kalanını illere gönderiyor. Eğer partizanca davransa bu belediyeler maaş dahi ödeyemezler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber