YYÜ BESYO’da Mezuniyet Sevinci

Eğitim 16.06.2022 - 20:25, Güncelleme: 16.06.2022 - 20:25
 

YYÜ BESYO’da Mezuniyet Sevinci

Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde (YYÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) öğrencileri 2021-2022 akademik yılı mezunları havaya kep atarak kutladı.

 Bölümlerinde  başarıyla mezun olan ve dereceye girene öğrencilere  plaket  verildi .  Öğrenciler mezuniyet  sevinçlerini  hocaları  ve velileriyle beraber halay çekerek tamamladı.    Mezuniyet töreni YYÜ Yerleşkesinde bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu  BESYO Spor Salonu’nda yapıldı. Törende konuşan  Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Muzaffer Selçuk;  “Bizim görevimiz yalnızca derslere girmek değil, yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayarak ulusal ve uluslararası yarışmalarda kendinizi göstermenizi sağlamaktır. Yüksekokul olarak 4 yıl boyunca iyi bir eğitim aldığınıza inanıyorum. BESYO mezunlarının, çocuklara ve gençlere spor alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra onların yeteneklerini fark ederek gelişimlerine katkı sağlayacağına olan inancım tamdır. Egzersiz ve spor alışkanlığı kazanması konusunda BESYO mezunlara görev düşüyor. Sizleri mezun ettiğimiz için sizler gibi biz de heyecanlıyız. Hepinize yeni hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.    Bölümlerinde başarı sağlayarak dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve plaketleri verildikten sonra öğrenciler hocalarıyla beraber halay çekerek mezuniyetlerini kutladı.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde (YYÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) öğrencileri 2021-2022 akademik yılı mezunları havaya kep atarak kutladı.

 Bölümlerinde  başarıyla mezun olan ve dereceye girene öğrencilere  plaket  verildi .  Öğrenciler mezuniyet  sevinçlerini  hocaları  ve velileriyle beraber halay çekerek tamamladı. 

 

Mezuniyet töreni YYÜ Yerleşkesinde bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu  BESYO Spor Salonu’nda yapıldı. Törende konuşan  Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Muzaffer Selçuk;  “Bizim görevimiz yalnızca derslere girmek değil, yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayarak ulusal ve uluslararası yarışmalarda kendinizi göstermenizi sağlamaktır. Yüksekokul olarak 4 yıl boyunca iyi bir eğitim aldığınıza inanıyorum. BESYO mezunlarının, çocuklara ve gençlere spor alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra onların yeteneklerini fark ederek gelişimlerine katkı sağlayacağına olan inancım tamdır. Egzersiz ve spor alışkanlığı kazanması konusunda BESYO mezunlara görev düşüyor. Sizleri mezun ettiğimiz için sizler gibi biz de heyecanlıyız. Hepinize yeni hayatınızda başarılar diliyorum” dedi. 

 

Bölümlerinde başarı sağlayarak dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve plaketleri verildikten sonra öğrenciler hocalarıyla beraber halay çekerek mezuniyetlerini kutladı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber