Bakan Nebati Enflasyon için hangi mesajları verdi!

Siyaset 06.06.2022 - 23:15, Güncelleme: 06.06.2022 - 23:15
 

Bakan Nebati Enflasyon için hangi mesajları verdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonomi politikalarına dair sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bakan Nebati, dar ve sabit gelirli vatandaşlarını gelir düzeyini artırmak ve refah seviyesini yükseltmek için gerekli uygulamaları devreye soktuklarını söyledi. Nebati, "vatandaşlarımızın gelirlerini artırıcı tüm tedbirleri hayata geçireceğiz" dedi. Bakan Nebati, "Ekonomi politikalarımızın esası; yatırım, üretim, ihracat ve istihdam odaklı büyümeyi sağlamak, yüksek katma değerli üretimi teşvik ederek ürettikçe büyümek ve büyümenin getirilerini toplumun tüm kesimlerine yansıtmaktır" açıklamasını yaptı. Dar ve sabit gelirli vatandaşların gelir düzeyini artırmak ve refah seviyesini yükseltmek için gerekli uygulamaları da hayata geçirdiklerini söyleyen Bakan Nebati, "Bu kapsamda, dar ve sabit gelirli vatandaşlarımızı korumak amacıyla sosyal desteklerden vergi indirimlerine, tarımsal desteklerden enerji sübvansiyonlarına kadar gerekli tüm tedbirleri alarak vatandaşlarımızın gelir düzeyini ve refah seviyesini korumayı önceliklendirdik" açıklamasını yaptı. Enflasyon karşısında dar gelirli vatandaşların alım gücünü korumak için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade eden Nebati, "Bundan sonraki süreçte de yatırım, üretim, ihracat ve istihdam odaklı sürdürülebilir büyümeyi sağlayarak toplumsal refahı artıracak, emeğin ve alın terinin ne kadar değerli olduğunun bilinci ile vatandaşlarımızın gelirlerini artırıcı tüm tedbirleri hayata geçireceğiz" dedi.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonomi politikalarına dair sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bakan Nebati, dar ve sabit gelirli vatandaşlarını gelir düzeyini artırmak ve refah seviyesini yükseltmek için gerekli uygulamaları devreye soktuklarını söyledi. Nebati, "vatandaşlarımızın gelirlerini artırıcı tüm tedbirleri hayata geçireceğiz" dedi.

Bakan Nebati, " Ekonomi politikalarımızın esası; yatırım, üretim, ihracat ve istihdam odaklı büyümeyi sağlamak, yüksek katma değerli üretimi teşvik ederek ürettikçe büyümek ve büyümenin getirilerini toplumun tüm kesimlerine yansıtmaktır" açıklamasını yaptı.

Dar ve sabit gelirli vatandaşların gelir düzeyini artırmak ve refah seviyesini yükseltmek için gerekli uygulamaları da hayata geçirdiklerini söyleyen Bakan Nebati, "Bu kapsamda, dar ve sabit gelirli vatandaşlarımızı korumak amacıyla sosyal desteklerden vergi indirimlerine, tarımsal desteklerden enerji sübvansiyonlarına kadar gerekli tüm tedbirleri alarak vatandaşlarımızın gelir düzeyini ve refah seviyesini korumayı önceliklendirdik" açıklamasını yaptı.


Enflasyon karşısında dar gelirli vatandaşların alım gücünü korumak için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade eden Nebati, "Bundan sonraki süreçte de yatırım, üretim, ihracat ve istihdam odaklı sürdürülebilir büyümeyi sağlayarak toplumsal refahı artıracak, emeğin ve alın terinin ne kadar değerli olduğunun bilinci ile vatandaşlarımızın gelirlerini artırıcı tüm tedbirleri hayata geçireceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber