BAŞKAN V. AYDIN: KIRSAL MAHALLELERİMİZİ MERKEZDEN AYIRMIYORUZ

Gündem 06.06.2022 - 16:59, Güncelleme: 06.06.2022 - 16:59
 

BAŞKAN V. AYDIN: KIRSAL MAHALLELERİMİZİ MERKEZDEN AYIRMIYORUZ

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, vatandaşlarla bir araya gelme ve sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceleme kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede Başkan V. Aydın, Gövelek, Ortanca ve Arıtoprak Mahalleleri’nde vatandaşlarla bir araya gelerek talep, öneri, istek ve şikayetleri dinledi. Ardından mahallede planan yol yapım çalışmalarını inceleyen  Aydın, yetkililerden bilgiler aldı. Ziyarette Başkan V. Aydın’a İpekyolu İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Şamil Görücü, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, mahalle muhtarları da eşlik etti. Çalışmaların yürütüldüğü bölgede açıklamalarda bulunan Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, merkez ve kırsal mahalle ayırımı olmaksızın çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydederek şunları söyledi: “Sık sık mahalle ziyaretleri düzenleyerek hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Bugün Gövelek, Ortanca ve Arıtoprak Mahallelerini ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle bir araya geldik. Her zaman ve her koşulda vatandaş odaklı hizmetlerimizi yürütmeye gayret ediyoruz. Hemşehrilerimizden gelen öneri ve istekler bizim öncelikli çalışmalarımız arasında yer alıyor. Hedefimiz Merkez mahallelerimiz ile birlikte kırsal mahallelerimizde de eş zamanlı çalışmalar yürüterek ilçemizi daha yaşanabilir merkez haline getirmek . ” Gövelek, Ortanca ve Arıtoprak Mahalle Muhtarları ise Kaymakam ve Belediye Başkan V. Aydın’ın mahallelerini ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ve mahalle halkı adına teşekkürlerini bildirdi.
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.



İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, vatandaşlarla bir araya gelme ve sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceleme kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede Başkan V. Aydın, Gövelek, Ortanca ve Arıtoprak Mahalleleri’nde vatandaşlarla bir araya gelerek talep, öneri, istek ve şikayetleri dinledi. Ardından mahallede planan yol yapım çalışmalarını inceleyen  Aydın, yetkililerden bilgiler aldı. Ziyarette Başkan V. Aydın’a İpekyolu İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Şamil Görücü, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, mahalle muhtarları da eşlik etti.
Çalışmaların yürütüldüğü bölgede açıklamalarda bulunan Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, merkez ve kırsal mahalle ayırımı olmaksızın çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydederek şunları söyledi:
“Sık sık mahalle ziyaretleri düzenleyerek hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Bugün Gövelek, Ortanca ve Arıtoprak Mahallelerini ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle bir araya geldik. Her zaman ve her koşulda vatandaş odaklı hizmetlerimizi yürütmeye gayret ediyoruz. Hemşehrilerimizden gelen öneri ve istekler bizim öncelikli çalışmalarımız arasında yer alıyor. Hedefimiz Merkez mahallelerimiz ile birlikte kırsal mahallelerimizde de eş zamanlı çalışmalar yürüterek ilçemizi daha yaşanabilir merkez haline getirmek . ”
Gövelek, Ortanca ve Arıtoprak Mahalle Muhtarları ise Kaymakam ve Belediye Başkan V. Aydın’ın mahallelerini ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ve mahalle halkı adına teşekkürlerini bildirdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber