9 Kamu Politikaları Çalıştayı Fotoğraf Sergisi Açıldı.

Siyaset 03.06.2022 - 10:18, Güncelleme: 03.06.2022 - 10:18
 

9 Kamu Politikaları Çalıştayı Fotoğraf Sergisi Açıldı.

Van Fotoğrafçılar Derneği ( VANFOD ) Tarafından düzenlenen 9 Kamu Politikalar Çalıştayı Fotoğraf Sergisi açıldı.

    İkinisan caddesi üzerinde bulunan bir kafede açılışı yapılan sergiye çok sayıda davetli ve sanatsever katıldı. Söz konusu etkinlikle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Tayfun Çiftçi " İnsan hikâyeleri, yaşamdan kesitler ve Van'ın tarihine ışık tutan turizm değerlerini öne çıkaran sergimizdeki fotoğraflar ciddi bir emek ürünü. Üç gün açık kalacak sergimize sanatsever dostlarımızı ve fotoğraf meraklılarını bekliyoruz" dedi. Sergiyle ilgili düşüncelerini dile getiren M.Ali Uca ise “ Tayfun hocamızın fotoğraflarını gerçekten çok beğeniyoruz ve kendisini yakından takip ediyoruz. Bugün de arkadaşlarımızla birlikte hocamızın açmış olduğu sergiye geldik. Bir kez daha gördük ki sergideki fotoğraflar hepsi de birbirinde anlamlı ve güzel çalışmalar. Kendisini bir kez daha tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.       Haber Röportaj:  Ercan Ulutaş
Van Fotoğrafçılar Derneği ( VANFOD ) Tarafından düzenlenen 9 Kamu Politikalar Çalıştayı Fotoğraf Sergisi açıldı.

 

 

İkinisan caddesi üzerinde bulunan bir kafede açılışı yapılan sergiye çok sayıda davetli ve sanatsever katıldı.

Söz konusu etkinlikle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Tayfun Çiftçi " İnsan hikâyeleri, yaşamdan kesitler ve Van'ın tarihine ışık tutan turizm değerlerini öne çıkaran sergimizdeki fotoğraflar ciddi bir emek ürünü. Üç gün açık kalacak sergimize sanatsever dostlarımızı ve fotoğraf meraklılarını bekliyoruz" dedi.

Sergiyle ilgili düşüncelerini dile getiren M.Ali Uca ise “ Tayfun hocamızın fotoğraflarını gerçekten çok beğeniyoruz ve kendisini yakından takip ediyoruz. Bugün de arkadaşlarımızla birlikte hocamızın açmış olduğu sergiye geldik. Bir kez daha gördük ki sergideki fotoğraflar hepsi de birbirinde anlamlı ve güzel çalışmalar. Kendisini bir kez daha tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

 

 

Haber Röportaj:  Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber