Başkan Vekili Aydın gençlerle buluştu

Eğitim 14.04.2022 - 13:41, Güncelleme: 14.04.2022 - 13:41
 

Başkan Vekili Aydın gençlerle buluştu

İpekyolu Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında alanında tanınmış ve başarılı kişileri 'Gençlerle Kariyer Günleri' adlı söyleşi programı ile İpekyolu’ndaki gençlerle buluşturmaya devam ediyor.

    Her ay İpekyolu Belediyesi Atatürk Sanat Galerisi’nde geçekleşen “Gençlerle Kariyer Günleri” buluşmasının bu ayki konuğu İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın oldu.       “Gençlerle Kariyer Günleri” programında öğrencilere hitap eden Kaymakam ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, “Güçlü bir Türkiye’nin geleceği olarak gördüğümüz gençlerle sürekli olarak bir araya geliyoruz. Yaptıklarımızı, yapmak istediklerimizi sizlerle paylaşırken, kariyer planlamanızda faydalı olacak bilgileri de bu vesile ile sizlere aktarıyoruz.” dedi   SİZLERLE BİR ARADA OLMAKTAN MUTLUYUM Başkan V. Aydın, “Sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Bu kentte yaşayan hemşehrilerimize hizmet ederken, ister istemez gençlerimizin beklentilerini göz önünde bulundurmak zorundayız. Bu sebeple, kariyer günleri programımızla sizlerle bir araya gelerek sizin bizleri, bizim de sizleri anlamamıza olanak sağlıyoruz.” dedi.   TECRÜBELERİNİ AKTARDI Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan V. Aydın, “Üniversite sınavına girecek olan siz değerli kardeşlerimizin, seçeceği bölümler çok önemli. Özellikle hangi alana yatkınlığınız varsa, o alanda tercih yapmalısınız. Bunu edindiğim deneyimler sonucu sizlerle paylaşmış oluyorum.” dedi. MODERN VE GENÇLİĞE HİTAP EDEN PROJELERİMİZ VAR İpekyolunda yürütülen çalışmalar ve projelerle ilgili gelen soruları da cevaplayan Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, gençlere verilen değerin bir yansıması olarak sporu ve sporcuyu her daim desteklediklerini bu kapsamda  ilçeye 2000 kişilik spor salonunu yapacaklarını, ayrıca Esenler Mahallesi’nde toplam 1623 m² alan üzerine kurulacak olan 3 katlı kütüphane için de çalışmaların son aşamada olduğunu ifade etti.”          Başkan V. Aydın, konuşmasının son kısmında, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere yönelik gerçekleştirmiş olduğu bir çok çalışmadan da bahsederek, "Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizin ülkemizin daha müreffeh yarınlarına gidilecek yolda almış olduğu sorumluluk bilinciyle çok daha başarılı işlere imza atacağından hiç şüphem yok.” dedi. Söyleşi programı fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
İpekyolu Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında alanında tanınmış ve başarılı kişileri 'Gençlerle Kariyer Günleri' adlı söyleşi programı ile İpekyolu’ndaki gençlerle buluşturmaya devam ediyor.

 

 

Her ay İpekyolu Belediyesi Atatürk Sanat Galerisi’nde geçekleşen “Gençlerle Kariyer Günleri” buluşmasının bu ayki konuğu İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın oldu.

 

 

 

“Gençlerle Kariyer Günleri” programında öğrencilere hitap eden Kaymakam ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, “Güçlü bir Türkiye’nin geleceği olarak gördüğümüz gençlerle sürekli olarak bir araya geliyoruz. Yaptıklarımızı, yapmak istediklerimizi sizlerle paylaşırken, kariyer planlamanızda faydalı olacak bilgileri de bu vesile ile sizlere aktarıyoruz.” dedi

 

SİZLERLE BİR ARADA OLMAKTAN MUTLUYUM

Başkan V. Aydın, “Sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Bu kentte yaşayan hemşehrilerimize hizmet ederken, ister istemez gençlerimizin beklentilerini göz önünde bulundurmak zorundayız. Bu sebeple, kariyer günleri programımızla sizlerle bir araya gelerek sizin bizleri, bizim de sizleri anlamamıza olanak sağlıyoruz.” dedi.

 

TECRÜBELERİNİ AKTARDI

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan V. Aydın, “Üniversite sınavına girecek olan siz değerli kardeşlerimizin, seçeceği bölümler çok önemli. Özellikle hangi alana yatkınlığınız varsa, o alanda tercih yapmalısınız. Bunu edindiğim deneyimler sonucu sizlerle paylaşmış oluyorum.” dedi.

MODERN VE GENÇLİĞE HİTAP EDEN PROJELERİMİZ VAR

İpekyolunda yürütülen çalışmalar ve projelerle ilgili gelen soruları da cevaplayan Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, gençlere verilen değerin bir yansıması olarak sporu ve sporcuyu her daim desteklediklerini bu kapsamda  ilçeye 2000 kişilik spor salonunu yapacaklarını, ayrıca Esenler Mahallesi’nde toplam 1623 m² alan üzerine kurulacak olan 3 katlı kütüphane için de çalışmaların son aşamada olduğunu ifade etti.” 

 

 

 

 

Başkan V. Aydın, konuşmasının son kısmında, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere yönelik gerçekleştirmiş olduğu bir çok çalışmadan da bahsederek, "Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizin ülkemizin daha müreffeh yarınlarına gidilecek yolda almış olduğu sorumluluk bilinciyle çok daha başarılı işlere imza atacağından hiç şüphem yok.” dedi.

Söyleşi programı fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber