Alparslan Türkeş Van'da Anıldı

Gündem 05.04.2022 - 00:32, Güncelleme: 05.04.2022 - 00:32
 

Alparslan Türkeş Van'da Anıldı

MHP Kurucu Genel Başkan Alpaslan Türkeş vefatının yıl dönümünde Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığı tarafından anıldı.

    MHP Kurucu Genel Başkanı Alpaslan Türkeş vefatının 25.yılında Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığı tarafından okunan mevlid-i şerif  ve dualarla anıldı. Hz.Ömer camisinde düzenlenen mevlid-i şerife MHP İl Başkanı Salih Güngöralp,Ülkü Ocakları Van İl Başkanı Ahmet İşiyok, MHP İlçe Başkanları  ve vatandaşlar katıldı.     Ülkü Ocakları Van İl Başkanı Ahmet İşiyok "Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığımız tarafından Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ'in Vefatının 25. yıl dönümü nedeni ile Hz.Ömer Camii'nde Mevlid-i Şerif okutulmuştur.Davetimize katılan tüm ülküdaşlarımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.
MHP Kurucu Genel Başkan Alpaslan Türkeş vefatının yıl dönümünde Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığı tarafından anıldı.

 

 

MHP Kurucu Genel Başkanı Alpaslan Türkeş vefatının 25.yılında Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığı tarafından okunan mevlid-i şerif  ve dualarla anıldı. Hz.Ömer camisinde düzenlenen mevlid-i şerife MHP İl Başkanı Salih Güngöralp,Ülkü Ocakları Van İl Başkanı Ahmet İşiyok, MHP İlçe Başkanları  ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Ülkü Ocakları Van İl Başkanı Ahmet İşiyok "Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığımız tarafından Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ'in Vefatının 25. yıl dönümü nedeni ile Hz.Ömer Camii'nde Mevlid-i Şerif okutulmuştur.Davetimize katılan tüm ülküdaşlarımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber