MHP’den Vali Bilmez’e nezaket ziyareti

Van Haber 21.03.2022 - 23:18, Güncelleme: 21.03.2022 - 23:18
 

MHP’den Vali Bilmez’e nezaket ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Salih Güngöralp, ve ilçe başkanları ile birlikte Vali Mehmet Emin Bilmez’e nezaket ziyaretinde bulundular.

          MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp beraberinde ilçe başkanları ile birlikte Vali Bilmez’i makamında ziyaret etti. Başkan Güngöralp, Vali Mehmet Emin Bilmez’e partisinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.     Fikir alış verişinde de bulunulan ziyarette memnunluk duyduğunu belirten Vali Bilmez, Başkan Güngöralp ve ilçe başkanlarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Van’da birlik beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapacaklarını ifade etti. Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından MHP heyeti valilikten ayrıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Salih Güngöralp, ve ilçe başkanları ile birlikte Vali Mehmet Emin Bilmez’e nezaket ziyaretinde bulundular.

         

MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp beraberinde ilçe başkanları ile birlikte Vali Bilmez’i makamında ziyaret etti. Başkan Güngöralp, Vali Mehmet Emin Bilmez’e partisinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

 

Fikir alış verişinde de bulunulan ziyarette memnunluk duyduğunu belirten Vali Bilmez, Başkan Güngöralp ve ilçe başkanlarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Van’da birlik beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapacaklarını ifade etti.
Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından MHP heyeti valilikten ayrıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber