AK Parti Tuşba Kadın Kollarından Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığı'na ziyaret

Gündem 15.03.2022 - 23:21, Güncelleme: 15.03.2022 - 23:21
 

AK Parti Tuşba Kadın Kollarından Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığı'na ziyaret

AK Parti Tuşba İlçe Kadın Kolları Birim Başkanları Ayten Kuncu ve beraberindeki Güler Güvendik, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret ederek, Dünya Tüketicler Günüve 15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası'nı kutladılar.

AK PartiTuşba İlçe Kadın Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Ayten Kuncu ile Siyasive Hukuk İşleri Birim Başkanı Güler Güvendik, Dünya Tüketicler Günü etkinliği kapsamında Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etiler. Bu  anlamlı günde çiçek takdiminde bulunarak konuşmasına başlaya Tuşba Kaın Kolları STK ve Halkla İlişkiler Birim Bakanı Ayten Kuncu" İlimizde faaliyet gösteren Tüketiciler Birliği'nin yaptığı farkındalık çalışmalarından dolayı öncelikle sizleri tebrik ediyorum.   Sayın  Cumhurbaşkanımızın selamlarıyla tüketicilerin bu anlamlı gününde sizleri ziyarete geldik. AK Kadrolarımızın başlatmış olduğu hizmet hareketi ve çalışmaları ile her kesim olduğu gibi STK'ları çok önemseyen bir partiyiz.  Bu anlamda sizlerin yapmış olduğu çalışmalar kentimize olumlu katkılar sağamıştır. Bilinçli tüketic hakları konusuında çalışmalarınız aralıksız devam ediyor. Bizlerde bndan büyük memnuniyet duyuyoruz.    Bu duygu ve düşüncelerle Dünya Tüketicler Günü ve 15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftanızı kutlar, başarılar dilerim" dedi. Ziyarette duyduğu memnunyeti dile getiren Başkan Erhan  Uğurlu "Özel bir o, kadar da anlamlı günümüzde yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı sizlere Yönetim Kurulu ve tm üyelerim adına teşekkür ediyorum" dedi. Günün anlam ve önemine binaen Başkan Uğurlu'ya çiçek takdimnde bulunarakçalışmalarında kolaylıklar dilediler.
AK Parti Tuşba İlçe Kadın Kolları Birim Başkanları Ayten Kuncu ve beraberindeki Güler Güvendik, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret ederek, Dünya Tüketicler Günüve 15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası'nı kutladılar.

AK PartiTuşba İlçe Kadın Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Ayten Kuncu ile Siyasive Hukuk İşleri Birim Başkanı Güler Güvendik, Dünya Tüketicler Günü etkinliği kapsamında Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etiler. Bu  anlamlı günde çiçek takdiminde bulunarak konuşmasına başlaya Tuşba Kaın Kolları STK ve Halkla İlişkiler Birim Bakanı Ayten Kuncu" İlimizde faaliyet gösteren Tüketiciler Birliği'nin yaptığı farkındalık çalışmalarından dolayı öncelikle sizleri tebrik ediyorum.

 


Sayın  Cumhurbaşkanımızın selamlarıyla tüketicilerin bu anlamlı gününde sizleri ziyarete geldik. AK Kadrolarımızın başlatmış olduğu hizmet hareketi ve çalışmaları ile her kesim olduğu gibi STK'ları çok önemseyen bir partiyiz.  Bu anlamda sizlerin yapmış olduğu çalışmalar kentimize olumlu katkılar sağamıştır. Bilinçli tüketic hakları konusuında çalışmalarınız aralıksız devam ediyor. Bizlerde bndan büyük memnuniyet duyuyoruz. 

 


Bu duygu ve düşüncelerle Dünya Tüketicler Günü ve 15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftanızı kutlar, başarılar dilerim" dedi.
Ziyarette duyduğu memnunyeti dile getiren Başkan Erhan  Uğurlu "Özel bir o, kadar da anlamlı günümüzde yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı sizlere Yönetim Kurulu ve tm üyelerim adına teşekkür ediyorum" dedi.


Günün anlam ve önemine binaen Başkan Uğurlu'ya çiçek takdimnde bulunarakçalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber