İpekyolu AK Kadınlardan Tüketiciler Birliğine Anlamlı Ziyaret

Gündem 15.03.2022 - 22:26, Güncelleme: 15.03.2022 - 22:26
 

İpekyolu AK Kadınlardan Tüketiciler Birliğine Anlamlı Ziyaret

AK Parti İpekyolu İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, Tüketicileri Koruma Haftası nedeniyle, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etiler.

15 Mart Dünya Tüketiciler Günü ve 15-21 Mart TüketiciyiKoruma Haftası nedeniyle AK Parti İpekyolu Kadın Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiker Birim Başkanı Hanife Tutar ve Ekonomide Sorumlu Birim Başkanı Filiz Alkan, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret ederek, günün anlam ve önemine binaen çiçek takdim ettiler. Dernek ofisinde gerçekleşen ziyaret heyetini Tüketiciler Birliği Erhan Uğurlu, Denetim Kurulu Başkanı Abdullah Yeşilbaş ve üyeler karşıladı. Ziyarettekonuşan AK Parti İpekyolu Kadın Kolları STK ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Hanife Tutar" Cuhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Edoğan selamlarını getirerek, yerelde demokrasinin bir ayağı olan STK'lar bizler için çok nemlidir. İlimizde elzem olan tüketici hakları konusunda takdir edilir işlereimza atan sizlere, Yönetim Kurulu üyelerinize canı gönülden teşekkür ederim. Bu minvalde 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü ve 15-21 Mart TüketiciyiKoruma Haftası'sını kutlar çalışmalarınızda üstün başarılar dilerim" dedi. Bu anlamlı ve özel günlerinde yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Uğurlu" Tüketiciy Koruma Haftasıda yapılan ilk ziyaret siz kadınlar tarafından yapıldı.  Kadınların olduğu her yerde başarı ve istikrar vardır.  Derneğimiz iki yıldan fazla bir süredir tüketici hakları konusunda çalışmalar yürütmektedir. Bilinçli tüketici toplumunu hedflemeyi bununla beraber kent ekonomisine önemli katkılar sunmaya çalışıyoruz.  Sizlerin destekleriy ile "Daha güzel bir Van için el ele" sloganımızla tüketici haklarını sağlam bir zemine oturtmanın gayretleriiçindeyiz" diyen Uğurlu, dernek çalımaları hakkında bilgilendirmeler yaptı. Ardından AK Parti İpekyolu İlçe Kadın Kolları STK ve Halkla İlişkişler  Birim Başkanı Hanife Tutar ve Ekonomide Sorumlu Birim Bakanı Filiz Alkan Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ile Denetim Kurulu Başkanı Abdullah Yeşilbaş'a çiçek takdiminde bulundular.  
AK Parti İpekyolu İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, Tüketicileri Koruma Haftası nedeniyle, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etiler.

15 Mart Dünya Tüketiciler Günü ve 15-21 Mart TüketiciyiKoruma Haftası nedeniyle AK Parti İpekyolu Kadın Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiker Birim Başkanı Hanife Tutar ve Ekonomide Sorumlu Birim Başkanı Filiz Alkan, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret ederek, günün anlam ve önemine binaen çiçek takdim ettiler.


Dernek ofisinde gerçekleşen ziyaret heyetini Tüketiciler Birliği Erhan Uğurlu, Denetim Kurulu Başkanı Abdullah Yeşilbaş ve üyeler karşıladı.
Ziyarettekonuşan AK Parti İpekyolu Kadın Kolları STK ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Hanife Tutar" Cuhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Edoğan selamlarını getirerek, yerelde demokrasinin bir ayağı olan STK'lar bizler için çok nemlidir. İlimizde elzem olan tüketici hakları konusunda takdir edilir işlereimza atan sizlere, Yönetim Kurulu üyelerinize canı gönülden teşekkür ederim. Bu minvalde 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü ve 15-21 Mart TüketiciyiKoruma Haftası'sını kutlar çalışmalarınızda üstün başarılar dilerim" dedi.


Bu anlamlı ve özel günlerinde yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Uğurlu" Tüketiciy Koruma Haftasıda yapılan ilk ziyaret siz kadınlar tarafından yapıldı.  Kadınların olduğu her yerde başarı ve istikrar vardır. 
Derneğimiz iki yıldan fazla bir süredir tüketici hakları konusunda çalışmalar yürütmektedir. Bilinçli tüketici toplumunu hedflemeyi bununla beraber kent ekonomisine önemli katkılar sunmaya çalışıyoruz. 


Sizlerin destekleriy ile "Daha güzel bir Van için el ele" sloganımızla tüketici haklarını sağlam bir zemine oturtmanın gayretleriiçindeyiz" diyen Uğurlu, dernek çalımaları hakkında bilgilendirmeler yaptı.
Ardından AK Parti İpekyolu İlçe Kadın Kolları STK ve Halkla İlişkişler  Birim Başkanı Hanife Tutar ve Ekonomide Sorumlu Birim Bakanı Filiz Alkan Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ile Denetim Kurulu Başkanı Abdullah Yeşilbaş'a çiçek takdiminde bulundular.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber