Başkan Berge: Cumhuriyetimiz Kutlu Olsun

Gündem 28.10.2021 - 19:54, Güncelleme: 28.10.2021 - 19:54
 

Başkan Berge: Cumhuriyetimiz Kutlu Olsun

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın çok anlamlı olduğunu söyleyen Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, yayınladığı mesajda cumhuriyet bayramını kutladı. İşte o mesaj:

VANESOB Başkanı Berge: Milli zaferimiz olan 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızın 98. yılı kutlu olsun.  “29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı her yıl coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet milli zaferimiz ve milli bayramımızdır. İşgale uğrayan Anadolu'da milletimizin işgalcilere karşı Mustafa Kemal Paşa önderliğinde verdiği milli mücadelemiz, 1923 yılında zaferle sonuçlandı. Binlerce şehit ile kazandığımız cumhuriyetimiz, çok kıymetlidir. Birlik ve beraberlik ile vatan topraklarımızı tescil altına aldık. İstiklal harbimizi zafer ile taçlandıran, cumhuriyetimize hayat veren ruh, tıpkı 98 yıl önce olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır. 1923 cumhuriyet ruhu ile ülkemizin istenen noktaya gelebilmesi için hepimiz üzerine düşeni yapmaya devam edeceğiz.  Ulvi bir mücadelenin sonucunda şanlı zaferimiz ile kurulan cumhuriyetimizi koruyacağız. Tarihe derin izler bırakarak kurduğumuz Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunu coşkuyla kutluyoruz.  Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin 98’inci yıldönümünü yürekten kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit olan tüm silah arkadaşlarına minnettarız.”   
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın çok anlamlı olduğunu söyleyen Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, yayınladığı mesajda cumhuriyet bayramını kutladı. İşte o mesaj:

VANESOB Başkanı Berge: Milli zaferimiz olan 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızın 98. yılı kutlu olsun. 

“29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı her yıl coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet milli zaferimiz ve milli bayramımızdır. İşgale uğrayan Anadolu'da milletimizin işgalcilere karşı Mustafa Kemal Paşa önderliğinde verdiği milli mücadelemiz, 1923 yılında zaferle sonuçlandı. Binlerce şehit ile kazandığımız cumhuriyetimiz, çok kıymetlidir. Birlik ve beraberlik ile vatan topraklarımızı tescil altına aldık. İstiklal harbimizi zafer ile taçlandıran, cumhuriyetimize hayat veren ruh, tıpkı 98 yıl önce olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır. 1923 cumhuriyet ruhu ile ülkemizin istenen noktaya gelebilmesi için hepimiz üzerine düşeni yapmaya devam edeceğiz. 
Ulvi bir mücadelenin sonucunda şanlı zaferimiz ile kurulan cumhuriyetimizi koruyacağız. Tarihe derin izler bırakarak kurduğumuz Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunu coşkuyla kutluyoruz. 
Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin 98’inci yıldönümünü yürekten kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit olan tüm silah arkadaşlarına minnettarız.” 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber