Tuşba MHP İlçe Başkanı Cancan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Gündem 28.10.2021 - 19:40, Güncelleme: 28.10.2021 - 19:40
 

Tuşba MHP İlçe Başkanı Cancan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir açıklama yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir açıklama yayımladı. Açıklamasında Başkan Cancan, Cumhuriyet’in ilanının büyük bir atılım olduğuna dikkat çekti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Cancan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 98 yaşına girdiğini anımsatarak, Cumhuriyet’in ilelebet ayakta kalacağını söyledi. Cumhuriyet’in ilanının muhteşem bir mücadelenin mahsulü olduğuna dikkat çeken Başkan Cancan, “İşgal ve esarete boyun eğmeyen aziz milletimiz, Cumhuriyet'in fazilet ve fikriyatıyla geleceğin yol haritasını çizmiş, geçmişin ilham ve muzaffer ruhuyla mücadele azmini kamçılamıştır. Özellikle vurgulamak isterim ki Cumhuriyet'in ilanı büyük bir atılım, kutlu bir başlangıç, tarihi bir karar anıdır. 29 Ekim 1923 tarihi diriliş ve yükseliş eşiğidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'En büyük eserim' sözleriyle mana ve muhtevasını özetlediği Türkiye Cumhuriyeti zalime korku, mazluma güven vermiş, milli birlik ve beraberliğin güvencesi haline gelmiştir. Milli Mücadele'nin taçlanmış ve gönüllere taht kurmuş hali olan Cumhuriyet, Türk milletinin kendi kaderine bizzat yön ve istikamet vermesini sağlayarak egemenliğin sahibini tescillemiştir. Bu derin manayı taşıyan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle ve duayla anıyorum” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir açıklama yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir açıklama yayımladı. Açıklamasında Başkan Cancan, Cumhuriyet’in ilanının büyük bir atılım olduğuna dikkat çekti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Cancan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 98 yaşına girdiğini anımsatarak, Cumhuriyet’in ilelebet ayakta kalacağını söyledi. Cumhuriyet’in ilanının muhteşem bir mücadelenin mahsulü olduğuna dikkat çeken Başkan Cancan, “İşgal ve esarete boyun eğmeyen aziz milletimiz, Cumhuriyet'in fazilet ve fikriyatıyla geleceğin yol haritasını çizmiş, geçmişin ilham ve muzaffer ruhuyla mücadele azmini kamçılamıştır. Özellikle vurgulamak isterim ki Cumhuriyet'in ilanı büyük bir atılım, kutlu bir başlangıç, tarihi bir karar anıdır. 29 Ekim 1923 tarihi diriliş ve yükseliş eşiğidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'En büyük eserim' sözleriyle mana ve muhtevasını özetlediği Türkiye Cumhuriyeti zalime korku, mazluma güven vermiş, milli birlik ve beraberliğin güvencesi haline gelmiştir. Milli Mücadele'nin taçlanmış ve gönüllere taht kurmuş hali olan Cumhuriyet, Türk milletinin kendi kaderine bizzat yön ve istikamet vermesini sağlayarak egemenliğin sahibini tescillemiştir. Bu derin manayı taşıyan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle ve duayla anıyorum” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber