Van'ın En'leri Yarışmasında en iyi çıkış yapan isim Mahmut Şahin oldu

Gündem 18.09.2021 - 23:49, Güncelleme: 18.09.2021 - 23:49
 

Van'ın En'leri Yarışmasında en iyi çıkış yapan isim Mahmut Şahin oldu

Van'ın Enleri Yarışmasına konuk olarak katılan Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin yaptığı konuşmasıyla en iyi çıkış yapan isim oldu.

Van Devlet Tiyatrosunda düzenlene Van'ın Enleri Yarışmasına Ak Parti Van İl Milletvekili Abdullehat Arvas,AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu,Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Van Valisi Mehmet Emin Bilez, Van İl Emniyet Müdürü, Atanur Aydın,Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin, Silehi Aşireti Kanaat Önderi Mehmet Alayı Atlı,Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu,Tüm Birlik İş Genel Başkanı Servet Demir, Tüm İş Konfederasyonu Bitlis İl Başkanı Cengiz Velioğlu, Tüketiciler Birliği Hakkari Şube Başkanı Perviz geçirgen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Van Ekonomist Dergisi Gene Yayın Yönetmeni Orhan Olgun daveti üzere bu yıl 7.'si düzenlenen Van'ın En'leri yarışmasına katılarak sosyal medya alanında birincilik ödülünü takdim ederken yaptığı konuşma kent gündeminde sıcakığını koruyor.  Genel Başkan Şahin konuşmasında" Bizler adil bir düzen oluşturmak adına cennet vatanımızın her yerinde hak mücadelemizi sürdürüyoruz.Adaletin olmadığı yerde emekçi kardeşlerimizin gülmesi mümkün değil. En basitinde memur işçi ayrımı adeletin ne kadar yanlı olduğunu gösteriyor.BU minvalde Tüm İş Konfederasyonu olarak Türkiye'de devrim niteliğinde projeleri gndeme getirerek işçi kardeşlermizin sesi ve nefesi olmaya devam edeceğiz" dedi
Van'ın Enleri Yarışmasına konuk olarak katılan Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin yaptığı konuşmasıyla en iyi çıkış yapan isim oldu.

Van Devlet Tiyatrosunda düzenlene Van'ın Enleri Yarışmasına Ak Parti Van İl Milletvekili Abdullehat Arvas,AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu,Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Van Valisi Mehmet Emin Bilez, Van İl Emniyet Müdürü, Atanur Aydın,Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin, Silehi Aşireti Kanaat Önderi Mehmet Alayı Atlı,Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu,Tüm Birlik İş Genel Başkanı Servet Demir, Tüm İş Konfederasyonu Bitlis İl Başkanı Cengiz Velioğlu, Tüketiciler Birliği Hakkari Şube Başkanı Perviz geçirgen ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Van Ekonomist Dergisi Gene Yayın Yönetmeni Orhan Olgun daveti üzere bu yıl 7.'si düzenlenen Van'ın En'leri yarışmasına katılarak sosyal medya alanında birincilik ödülünü takdim ederken yaptığı konuşma kent gündeminde sıcakığını koruyor. 
Genel Başkan Şahin konuşmasında" Bizler adil bir düzen oluşturmak adına cennet vatanımızın her yerinde hak mücadelemizi sürdürüyoruz.Adaletin olmadığı yerde emekçi kardeşlerimizin gülmesi mümkün değil. En basitinde memur işçi ayrımı adeletin ne kadar yanlı olduğunu gösteriyor.BU minvalde Tüm İş Konfederasyonu olarak Türkiye'de devrim niteliğinde projeleri gndeme getirerek işçi kardeşlermizin sesi ve nefesi olmaya devam edeceğiz" dedi

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber