Ecmel Cafe hizmete açıldı

Gündem 07.09.2021 - 21:22, Güncelleme: 07.09.2021 - 23:59
 

Ecmel Cafe hizmete açıldı

Van Şemsiyeli Kafeler Sokağında bulunan Ecmel Kafeye, görkemli bir açılışla hizmet hayatına başladı.

Açılış törenine VESOB Başkanı İsa Berge ,Şöforler ve otomobilciler Cemiyet Başkanı M.Emin Tuğrul,Brukiler Sosyal Kültürel yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı M.Şerif Erbenzer ve birçok bürokrat, davetliler ve basın mensupları katıldı. Açılışta konuşan Başkan Berge,“Hepimiz zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte de en çok esnaf etkilenmiştir ve bu zorlu dönemde esnafımızın yanındayız” dedi. Kafe sahibi Gülsüm Çakır, Mahmut Tunç ve ailesi de müşterilerine dolu dolu hizmet verebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler., “Yeni dönemde gururlu ve heyecanlıyız. Müşterilerimizi memnun edebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.
Van Şemsiyeli Kafeler Sokağında bulunan Ecmel Kafeye, görkemli bir açılışla hizmet hayatına başladı.
Açılış törenine VESOB Başkanı İsa Berge ,Şöforler ve otomobilciler Cemiyet Başkanı M.Emin Tuğrul,Brukiler Sosyal Kültürel yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı M. Şerif Erbenzer ve birçok bürokrat, davetliler ve basın mensupları katıldı. Açılışta konuşan Başkan Berge,“Hepimiz zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte de en çok esnaf etkilenmiştir ve bu zorlu dönemde esnafımızın yanındayız” dedi. Kafe sahibi Gülsüm Çakır, Mahmut Tunç ve ailesi de müşterilerine dolu dolu hizmet verebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler., “Yeni dönemde gururlu ve heyecanlıyız. Müşterilerimizi memnun edebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber