Sendikacılığın kilit ismi Efeoğlu Hizmet İş Sendikasına adaylığını açıkladı

Gündem 27.08.2021 - 23:45, Güncelleme: 27.08.2021 - 23:45
 

Sendikacılığın kilit ismi Efeoğlu Hizmet İş Sendikasına adaylığını açıkladı

Sendikacılık alanında yaptığı hizmetlerle işçi ve emekçilerin teveccühlerine mazhar olan HAK-İŞ Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, Hizmet-İş Sedikası Van Şube Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Video mesaj yayımlayarak yapılacak şube başkanlığı seçiminde aday olacağını açıklayan Efeoğlu, “işçi kardeşlerimizin gücüyle bu yola çıktık ve hiçbir güç işçi gücünden daha fazla değildir, hiçbir güç işçinin iradesi üzerine ipotek koyamaz” ifadelerini kullandı.  Yakın zamanda seçimlerin olacağını söyleyen Efeoğlu, “Hizmet İş Sendikası Van Şubesi’nin çok yakında delege seçimleri yapılacak. Bu seçimlere başlarken işçi kardeşlerimizi arkamıza alarak çıktık" dedi "EFEOĞLU ADAY OLAMAZ DİYE ALGI OLUŞTURULUYOR" Bu yolda algı operasyonlarının yapıldığını ifade eden Efeoğlu, “ Efeoğlu aday olamaz genel merkez Efeoğlu’nu aday yapmayacak. Bu tür söylemlerin hepsi yalandan ibarettir ve bunu bütün işçi kardeşlerim böyle bilmesini istiyorum. Yine söylüyorum biz işçi kardeşlerimizin gücüyle bu yola çıktık ve hiçbir güç işçi gücünden daha fazla değildir, hiçbir güç işçinin iradesi üzerine ipotek koyamaz. Biz bu yola sizinle çıktık ve sizinle devam edeceğiz. Bu yolun sonunda inşallah zaferle ulaşacağız” diye konuştu.
Sendikacılık alanında yaptığı hizmetlerle işçi ve emekçilerin teveccühlerine mazhar olan HAK-İŞ Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, Hizmet-İş Sedikası Van Şube Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Video mesaj yayımlayarak yapılacak şube başkanlığı seçiminde aday olacağını açıklayan Efeoğlu, “işçi kardeşlerimizin gücüyle bu yola çıktık ve hiçbir güç işçi gücünden daha fazla değildir, hiçbir güç işçinin iradesi üzerine ipotek koyamaz” ifadelerini kullandı. 
Yakın zamanda seçimlerin olacağını söyleyen Efeoğlu, “Hizmet İş Sendikası Van Şubesi’nin çok yakında delege seçimleri yapılacak. Bu seçimlere başlarken işçi kardeşlerimizi arkamıza alarak çıktık" dedi
"EFEOĞLU ADAY OLAMAZ DİYE ALGI OLUŞTURULUYOR"
Bu yolda algı operasyonlarının yapıldığını ifade eden Efeoğlu, “ Efeoğlu aday olamaz genel merkez Efeoğlu’nu aday yapmayacak. Bu tür söylemlerin hepsi yalandan ibarettir ve bunu bütün işçi kardeşlerim böyle bilmesini istiyorum. Yine söylüyorum biz işçi kardeşlerimizin gücüyle bu yola çıktık ve hiçbir güç işçi gücünden daha fazla değildir, hiçbir güç işçinin iradesi üzerine ipotek koyamaz. Biz bu yola sizinle çıktık ve sizinle devam edeceğiz. Bu yolun sonunda inşallah zaferle ulaşacağız” diye konuştu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber