Vanlı Şair Yazar Selçuk Nur'dan Vanspor'a hoş geldin bestesi

Gündem 23.08.2021 - 22:56, Güncelleme: 23.08.2021 - 23:02
 

Vanlı Şair Yazar Selçuk Nur'dan Vanspor'a hoş geldin bestesi

Vanlı Şair ve televizyon proğram sunucusu Selçuk Nur, Van Spor kongresinde başkan seçilen Seyithan İzsiz için " Hoş geldin" bestesini yazarak çiçeği burnunda yeni başkana büyük jest yaptı.

Bugün ayağının tozuyla Van'a gelerek yapılan 6. kongrede Van Spor FK'ya yeni  Başkan seçilen Delta Şirketler Grubu Başkanı Seyithan İzsiz'e "Hoş geldin" jesti gecikmedi.  Büyük bir heyecenla Van Spor kongresini İstanbul'da takip eden  Vanlı Şair ve televizyon proğram sunucusu Selçuk Nur, yakın dostu Seyithan İzsiz'e yaptığı besteyle mutluluğunu dile getirdi.  Konu  ile ilgili gazetemiz Yerelvanhaber'e konuşan Ünlü Şair Nur" Uzun yıllardır dost olduğum kardeşimden öte Delta Şirketler Grubu Başkanı Seyithan İzsiz'in Vanımıza sahip çıkması çok anlamlıdır.Şehrimizin tek takımı emim ellere teslim edilmiştir.Her yönü ile insanlara örnek  olan kardeşim Seyithan İzsiz kentimizin marka değerini kat be kat artıracaktır. Bende bu mutluluğumu dile getirmek adına "Van Spor'a hoş geldin" bestesini yazarak kendisine hediye ettim" diyerek İstanbul'da yaşayan bir hemşehriniz olarak elimden ne geliyorsa seve seve yaparım" dedi.  
Vanlı Şair ve televizyon proğram sunucusu Selçuk Nur, Van Spor kongresinde başkan seçilen Seyithan İzsiz için " Hoş geldin" bestesini yazarak çiçeği burnunda yeni başkana büyük jest yaptı.

Bugün ayağının tozuyla Van'a gelerek yapılan 6. kongrede Van Spor FK'ya yeni  Başkan seçilen Delta Şirketler Grubu Başkanı Seyithan İzsiz'e "Hoş geldin" jesti gecikmedi. 
Büyük bir heyecenla Van Spor kongresini İstanbul'da takip eden  Vanlı Şair ve televizyon proğram sunucusu Selçuk Nur, yakın dostu Seyithan İzsiz'e yaptığı besteyle mutluluğunu dile getirdi. 
Konu  ile ilgili gazetemiz Yerelvanhaber'e konuşan Ünlü Şair Nur" Uzun yıllardır dost olduğum kardeşimden öte Delta Şirketler Grubu Başkanı Seyithan İzsiz'in Vanımıza sahip çıkması çok anlamlıdır.Şehrimizin tek takımı emim ellere teslim edilmiştir.Her yönü ile insanlara örnek  olan kardeşim Seyithan İzsiz kentimizin marka değerini kat be kat artıracaktır. Bende bu mutluluğumu dile getirmek adına "Van Spor'a hoş geldin" bestesini yazarak kendisine hediye ettim" diyerek İstanbul'da yaşayan bir hemşehriniz olarak elimden ne geliyorsa seve seve yaparım" dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber