Özgökçe ailesinin mutlu günü

Gündem 22.08.2021 - 12:41, Güncelleme: 22.08.2021 - 12:46
 

Özgökçe ailesinin mutlu günü

İyi Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe'nin oğlu Fırat Sedat Özgökçe- Gizem Avşin Ümit, dünya evine girdi.

İskele 15 Temmuz Parkı Altınpalas düğün salonunda yapılan muhteşem düğüne, İyi Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe,  Yyü Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Fevzi Özgökçe,  İş İnsani  Zahir Kandaşoğlu,  Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık,  Siyasetçi İş İnsani Mehmet Kurukcu,  İş İnsani,  Abdullah Aras,  Hilmi Gencer,  Rıza Uçar,  Yavuz Kuşan,  TURSAB Van Şube Başkanı Cevdet Özgökçe,  Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman Oflas,  TCDD Van Lojistik Müdürü Tahirhan Gencer,  Van Gönül Dostları Derneği Başkanı Süleyman Çelebi Çomak,  Birlik ve Beraberlik Federasyonu Van İl Başkanı Gülcan Çomak,  ile çok sayıda seçkin davetliler katıldılar. Tuşba Belediye nikah memurunun kıydığı nikah şahitliğini  Prof. Dr Fevzi Özgökçe yaptı. Daha sonra konuklar geç vakitlere kadar devam eden halaylar çektiler. Damadın babası  Selim Özgökçe, " Bugün bizim en mutlu günümüzdür. Allah herkesin oğlunu ve kızını mutlu etsin,  uzaktan ve yakından düğünümüze katılan bütün konuklara ailem adına teşekkür ediyorum dedi. İkram edilen yemek ile düğün devam etti. Takı töreni ile düğün son buldu.  Haber: Süleyman Çelebi
İyi Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe'nin oğlu Fırat Sedat Özgökçe- Gizem Avşin Ümit, dünya evine girdi.

İskele 15 Temmuz Parkı Altınpalas düğün salonunda yapılan muhteşem düğüne, İyi Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe,  Yyü Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Fevzi Özgökçe,  İş İnsani  Zahir Kandaşoğlu,  Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık,  Siyasetçi İş İnsani Mehmet Kurukcu,  İş İnsani,  Abdullah Aras,  Hilmi Gencer,  Rıza Uçar,  Yavuz Kuşan,  TURSAB Van Şube Başkanı Cevdet Özgökçe,  Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman Oflas,  TCDD Van Lojistik Müdürü Tahirhan Gencer,  Van Gönül Dostları Derneği Başkanı Süleyman Çelebi Çomak,  Birlik ve Beraberlik Federasyonu Van İl Başkanı Gülcan Çomak,  ile çok sayıda seçkin davetliler katıldılar.

Tuşba Belediye nikah memurunun kıydığı nikah şahitliğini  Prof. Dr Fevzi Özgökçe yaptı. Daha sonra konuklar geç vakitlere kadar devam eden halaylar çektiler. Damadın babası  Selim Özgökçe, " Bugün bizim en mutlu günümüzdür. Allah herkesin oğlunu ve kızını mutlu etsin,  uzaktan ve yakından düğünümüze katılan bütün konuklara ailem adına teşekkür ediyorum dedi. İkram edilen yemek ile düğün devam etti. Takı töreni ile düğün son buldu. 

Haber: Süleyman Çelebi

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber