Vanlı Çınar Artim ilk resmi maçına çıkıyor

Spor 22.08.2021 - 12:34, Güncelleme: 22.08.2021 - 12:51
 

Vanlı Çınar Artim ilk resmi maçına çıkıyor

Tuşba mücahiti Mitra lakaplı Çınar Artim Taylant'lı rakibine karşı ilk resmi profesyonel Kick Boks müsabakasına çıkacak.

Organizatör Ferman Korkutan'ın hazırladığı Fıght Nıght 25 Eylül Cumartesi günü IğdırTuzluca'da yapılacak olan müsabaka TV8.5'da canlı yayınlanacak. Büyük heyecanla beklenen  Kick Boks K-1 serisinde minikler kategorisinde Van'ı temsil edecek olan Tuşba mücahiti Mitra lakaplı Çınar Artim Taylant'lı rakibi Maurizina'ya karşı ilk resmi yumruğunu sallayacak.  Milli antrenörler Sekan Saki ve Celal Artim tarafından özel yetiştirilen Çınar Artim daha önceki salon müsabakalarında ortaya koyduğu perfonsmanla tüm miniklerin adeta korkulu rüyası olmuştu. Herkesi kendine hayran bırakarak, yetenekleriyle bir ekol haline gelen Çınar Artim namı değer Tuşba mücahiti Mitra Çınar Artim için kentte nefesler tutulmuş durumda.   
Tuşba mücahiti Mitra lakaplı Çınar Artim Taylant'lı rakibine karşı ilk resmi profesyonel Kick Boks müsabakasına çıkacak.

Organizatör Ferman Korkutan'ın hazırladığı Fıght Nıght 25 Eylül Cumartesi günü IğdırTuzluca'da yapılacak olan müsabaka TV8.5'da canlı yayınlanacak.
Büyük heyecanla beklenen  Kick Boks K-1 serisinde minikler kategorisinde Van'ı temsil edecek olan Tuşba mücahiti Mitra lakaplı Çınar Artim Taylant'lı rakibi Maurizina'ya karşı ilk resmi yumruğunu sallayacak. 
Milli antrenörler Sekan Saki ve Celal Artim tarafından özel yetiştirilen Çınar Artim daha önceki salon müsabakalarında ortaya koyduğu perfonsmanla tüm miniklerin adeta korkulu rüyası olmuştu. Herkesi kendine hayran bırakarak, yetenekleriyle bir ekol haline gelen Çınar Artim namı değer Tuşba mücahiti Mitra Çınar Artim için kentte nefesler tutulmuş durumda. 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber