ABBİM’den 15 Temmuz mesajı

Gündem 14.07.2021 - 18:55, Güncelleme: 14.07.2021 - 18:55
 

ABBİM’den 15 Temmuz mesajı

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi yayınladığı mesajında; Onurlu Milletin omurgalı duruşuyla, darbe teşebbüsü, tarih boyunca konuşulacak bir destana dönüştüğüne vurgu yaptı. Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi 15 Temmuz darbe girişimini tarih boyunca unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarının belirterek, her zaman her yerde her türlü terör ve darbe girişimlerine karşı duracaklarını ifade etti. ABBİM Yönetimi, 15 Temmuz’un beşinci yıldönümünde olduklarını hatırlatarak; “Bu ülke tarihi boyunca büyük badireler atlattı. 15 Temmuz gecesi Türkiye’yi kuşatan ruh Çanakkale ruhuydu. 15 Temmuz gecesinde birlik vardı, beraberlik vardı, kardeşlik vardı. Onurlu bütün göğüsler milli bir imanla doluydu. İrademize, bağımsızlığımıza ve bölünmez bütünlüğümüze kast edenler için 15 Temmuz gecesi, terör örgütleri için bir cehenneme, ülkemiz ve milletimiz için de bir demokrasi bayramına dönüştü. Dolayısıyla kimse ama hiç kimse bizleri bir daha vatanıyla, bayrağıyla, istiklali ve istikbaliyle sınamaya kalkmasın” diyen Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi, 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle andıklarını belirterek, Gazilerimize de sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı ömürler diliyoruz” şeklinde açıklamala da bulundu.
Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi yayınladığı mesajında; Onurlu Milletin omurgalı duruşuyla, darbe teşebbüsü, tarih boyunca konuşulacak bir destana dönüştüğüne vurgu yaptı.
Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi 15 Temmuz darbe girişimini tarih boyunca unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarının belirterek, her zaman her yerde her türlü terör ve darbe girişimlerine karşı duracaklarını ifade etti.
ABBİM Yönetimi, 15 Temmuz’un beşinci yıldönümünde olduklarını hatırlatarak; “Bu ülke tarihi boyunca büyük badireler atlattı. 15 Temmuz gecesi Türkiye’yi kuşatan ruh Çanakkale ruhuydu. 15 Temmuz gecesinde birlik vardı, beraberlik vardı, kardeşlik vardı. Onurlu bütün göğüsler milli bir imanla doluydu. İrademize, bağımsızlığımıza ve bölünmez bütünlüğümüze kast edenler için 15 Temmuz gecesi, terör örgütleri için bir cehenneme, ülkemiz ve milletimiz için de bir demokrasi bayramına dönüştü. Dolayısıyla kimse ama hiç kimse bizleri bir daha vatanıyla, bayrağıyla, istiklali ve istikbaliyle sınamaya kalkmasın” diyen Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi, 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle andıklarını belirterek, Gazilerimize de sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı ömürler diliyoruz” şeklinde açıklamala da bulundu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber