Başkan Tanış'tan 15 Temmuz mesajı

Gündem 14.07.2021 - 14:35, Güncelleme: 14.07.2021 - 14:35
 

Başkan Tanış'tan 15 Temmuz mesajı

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

  Başkan Tanış, mesajında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün demokrasiye kasteden darbe girişimine karşı toplumsal hafızanın diri tutulması, demokrasinin güçlenmesi, şehit-gazilerin hatırlanması için sembol nitelik taşıdığını kaydetti. 15 Temmuz destanının beşinci senei devriyesinin heyecan, coşku, onur ve gururu milletçe hep birlikte yaşandığını kaydeden Başkan Tanış, “Ülkemizi hain bir darbe girişimiyle bölüp parçalamak isteyenlere en güzel cevabı milletimiz verdi. Hain darbe girişinde bulunanlar milletimizin vicdanında en ağır şekilde mahkum edildi. Bayrağımıza ve ezanımıza kasteden hainlere karşı karanlık geceden aydınlık güne milletimizin dik duruşuyla ulaştık. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde şehitlerimizin ve gazilerimizin can siperane mücadelesiyle, bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır. Çanakkale’de olduğu gibi 15 Temmuz gecesi milletimiz demokrasisine, milli iradesine bağımsızlığına sahip çıkmıştır. Kahramanlarımızı ve destanımızı asla unutmayacak, unutturmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Demokrasi Destanı’nı yazan bütün kahramanlarımızı gönülden yâd ediyor, şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimi sunuyorum" dedi.
Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Başkan Tanış, mesajında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün demokrasiye kasteden darbe girişimine karşı toplumsal hafızanın diri tutulması, demokrasinin güçlenmesi, şehit-gazilerin hatırlanması için sembol nitelik taşıdığını kaydetti.
15 Temmuz destanının beşinci senei devriyesinin heyecan, coşku, onur ve gururu milletçe hep birlikte yaşandığını kaydeden Başkan Tanış, “Ülkemizi hain bir darbe girişimiyle bölüp parçalamak isteyenlere en güzel cevabı milletimiz verdi. Hain darbe girişinde bulunanlar milletimizin vicdanında en ağır şekilde mahkum edildi. Bayrağımıza ve ezanımıza kasteden hainlere karşı karanlık geceden aydınlık güne milletimizin dik duruşuyla ulaştık. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde şehitlerimizin ve gazilerimizin can siperane mücadelesiyle, bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır. Çanakkale’de olduğu gibi 15 Temmuz gecesi milletimiz demokrasisine, milli iradesine bağımsızlığına sahip çıkmıştır. Kahramanlarımızı ve destanımızı asla unutmayacak, unutturmayacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Demokrasi Destanı’nı yazan bütün kahramanlarımızı gönülden yâd ediyor, şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimi sunuyorum" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber