Başkan Akman Spor Yatırımlarını Değerlendirdi

Gündem 14.07.2021 - 13:39, Güncelleme: 14.07.2021 - 13:39
 

Başkan Akman Spor Yatırımlarını Değerlendirdi

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Gençlik ve Spor İl Müdür Nevzat İnanç ile birlikte ilçeye yapılacak olan spor tesislerinin son durumunun ele alındığı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, Van’da halkı spor tesisleri ile buluşturma adına bu yıl yapılacak olan spor tesislerinden önemli bir kısmını Tuşba Belediyesi kaptı. İlçeye yapılacak olan 5 adet sentetik çim saha, çok amaçlı kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve 480 seyirci kapasiteli tribünlü çim saha gibi önemli projelerin yer aldığı spor tesisi yatırımlarını Gençlik ve Spor İl Müdür Nevzat İnanç ile değerlendiren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, hayata geçirecek spor yatırımlarıyla Tuşba’da yeni bir sayfanın açılacağını kaydetti. İlçeye yüzme, bireysel ve takım sporları için bir çok tesisin kazandırıldığını dile getiren Başkan Akman, spor yapmak isteyen herkes için sporu erişilir kılma adına imkan sunacaklarını vurguladı. Başkan Akman, “İlçede yapılacak olan 5 adet sentetik çim sahamızın ihalesine yaptık. İhaleyi kazanan firmaya yer teslimini de yaptık ve sahaların yapımına başlandı. Çok amaçlı kapalı spor salonu ile yarı olimpik yüzme havuzu ile 480 seyirci kapasiteli türbinli çim sahanın ise ihale aşamasına getirildi. İnşallah en kısa sürede bunlarında ihalesini tamamlayarak yapımlarına başlanacaktır” ifadelerini kullandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ile görüşerek Tuşba ilçesine kazandırılacak olan spor tesislerin bir genel değerlendirmesini yaptıklarını ifade etti. Bu projelerin en kısa zamanda tamamlanacağını vurgulayan İnanç, Başkan Akman’a projelerin hayata geçirilmesi hususunda gösterdiği gayret ve çabadan dolayı teşekkür etti.
Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Gençlik ve Spor İl Müdür Nevzat İnanç ile birlikte ilçeye yapılacak olan spor tesislerinin son durumunun ele alındığı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, Van’da halkı spor tesisleri ile buluşturma adına bu yıl yapılacak olan spor tesislerinden önemli bir kısmını Tuşba Belediyesi kaptı. İlçeye yapılacak olan 5 adet sentetik çim saha, çok amaçlı kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve 480 seyirci kapasiteli tribünlü çim saha gibi önemli projelerin yer aldığı spor tesisi yatırımlarını Gençlik ve Spor İl Müdür Nevzat İnanç ile değerlendiren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, hayata geçirecek spor yatırımlarıyla Tuşba’da yeni bir sayfanın açılacağını kaydetti.

İlçeye yüzme, bireysel ve takım sporları için bir çok tesisin kazandırıldığını dile getiren Başkan Akman, spor yapmak isteyen herkes için sporu erişilir kılma adına imkan sunacaklarını vurguladı. Başkan Akman, “İlçede yapılacak olan 5 adet sentetik çim sahamızın ihalesine yaptık. İhaleyi kazanan firmaya yer teslimini de yaptık ve sahaların yapımına başlandı. Çok amaçlı kapalı spor salonu ile yarı olimpik yüzme havuzu ile 480 seyirci kapasiteli türbinli çim sahanın ise ihale aşamasına getirildi. İnşallah en kısa sürede bunlarında ihalesini tamamlayarak yapımlarına başlanacaktır” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ile görüşerek Tuşba ilçesine kazandırılacak olan spor tesislerin bir genel değerlendirmesini yaptıklarını ifade etti. Bu projelerin en kısa zamanda tamamlanacağını vurgulayan İnanç, Başkan Akman’a projelerin hayata geçirilmesi hususunda gösterdiği gayret ve çabadan dolayı teşekkür etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber