İpekyolu'nda Spor Şenlikleri Başladı

Spor 05.07.2021 - 11:53, Güncelleme: 05.07.2021 - 11:53
 

İpekyolu'nda Spor Şenlikleri Başladı

İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen spor şenlikleri bu hafta sonu Kent Park'ta başladı.

 Pandemi nedeni ile spor yapamayan vatandaşların için düzenlenen etkinlikte, dart, çuval yarışı, basketbol ,halat çekme, paten kayma, bisiklet sürme gibi spor aktivitelerinin yanı sıra çelik çomak, ip atlama, istop, dokuz taş gibi bir çok geleneksel oyun da oynandı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Spor Şenliklerinde keyifli dakikalar yaşandı. Yarışmalar sonunda kazanan vatandaşlarımıza forma, şapka v.b. hediyeler verilerek tüm katılımcılara ikramlarda bulunuldu.  İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü “Celal Güneş “ Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte spordan uzak kalan, başta çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza keyifli dakikalar yaşatmanın yanı sıra spor kültürünü ilçemizin her alanında hakim kılma gayreti içindeyiz. Şenliklerimiz yaz boyunca her hafta sonu devam edecek ve saat 17:00 ile 20:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Bütün vatandaşlarımızı bu etkinliklere katılmaya bekliyoruz.”dedi.
İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen spor şenlikleri bu hafta sonu Kent Park'ta başladı.

 Pandemi nedeni ile spor yapamayan vatandaşların için düzenlenen etkinlikte, dart, çuval yarışı, basketbol ,halat çekme, paten kayma, bisiklet sürme gibi spor aktivitelerinin yanı sıra çelik çomak, ip atlama, istop, dokuz taş gibi bir çok geleneksel oyun da oynandı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Spor Şenliklerinde keyifli dakikalar yaşandı. Yarışmalar sonunda kazanan vatandaşlarımıza forma, şapka v.b. hediyeler verilerek tüm katılımcılara ikramlarda bulunuldu. 
İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü “Celal Güneş “ Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte spordan uzak kalan, başta çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza keyifli dakikalar yaşatmanın yanı sıra spor kültürünü ilçemizin her alanında hakim kılma gayreti içindeyiz. Şenliklerimiz yaz boyunca her hafta sonu devam edecek ve saat 17:00 ile 20:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Bütün vatandaşlarımızı bu etkinliklere katılmaya bekliyoruz.”dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber