AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir Van’a geliyor!

Van Haber 04.07.2021 - 18:37, Güncelleme: 04.07.2021 - 18:37
 

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir Van’a geliyor!

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" programı için yarın Van’a geliyor.

Kentteki gazeteci ve STK lar ile bir araya gelecek olan Keşir, ‘Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali Buluşmaları’ kapsamında başarılı kadınlarla bir araya gelecek. Genel Başkan Keşir'in Van ziyaretinde, Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, MYK Üyesi Pınar Aksoy, MYK Üyesi Aslı Seren, MKYK Üyesi Hatice Atan eşlik edecek. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir'in Van ziyareti hakkında açıklama yapan AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" projesi kapsamında başarılı kadınlarla buluşacaklarını söyledi. Açıklamasında Vanlı kadınları programa davet eden Başkan Duran, "Projemiz kadınlarımızın ekonmisine katkı sağlayıp, üreten kadınlara yol gösterecektir. "Kadın emeği Türkiye'nin İstikbali" programında aynı zamanda iş kurmak yada işini geliştirmek isteyenler ile devletten destek alarak başarılı olmuş kadınlarımızı bir araya getireceğiz. Bilgi ve tecrübelerini bir birleriyle paylaşacaklar. Üreten kadınlarımız ve ekonomiye katkı sunan kadınlarımıza devletimiz tarafından sunulan imkanları anlatacağız. Bu proje sayesinde kadınlarımızın ufku açılacak ve devlet destekleri hakkında bilgi sahibi olacaklar" dedi. Genel Başkan Keşir'in 5 Temmuz Pazartesi yapacağı ziyaretin programı ise şu şekilde; Saat 10:00'da Kadın STK'ları ve gazeteciler ile bir araya gelecek olan Genel Merkez Heyeti, 11:30 Devlet Tiyatro Salonunda iş kurmayı düşünen kadınlar ile buluşacak, ardından 13:30'da AK Parti Van İl Başkanlığını ziyaret edecekler. 14:00'de Teşkilat buluşması için Edremit Hizmet İçi Eğitim Binasına geçecek heyetin Van programı saat 16:00'da yapacağı Mahalle Buluşmaları ile sona erecek.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" programı için yarın Van’a geliyor.

Kentteki gazeteci ve STK lar ile bir araya gelecek olan Keşir, ‘Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali Buluşmaları’ kapsamında başarılı kadınlarla bir araya gelecek. Genel Başkan Keşir'in Van ziyaretinde, Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, MYK Üyesi Pınar Aksoy, MYK Üyesi Aslı Seren, MKYK Üyesi Hatice Atan eşlik edecek.

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir'in Van ziyareti hakkında açıklama yapan AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" projesi kapsamında başarılı kadınlarla buluşacaklarını söyledi.

Açıklamasında Vanlı kadınları programa davet eden Başkan Duran, "Projemiz kadınlarımızın ekonmisine katkı sağlayıp, üreten kadınlara yol gösterecektir. "Kadın emeği Türkiye'nin İstikbali" programında aynı zamanda iş kurmak yada işini geliştirmek isteyenler ile devletten destek alarak başarılı olmuş kadınlarımızı bir araya getireceğiz. Bilgi ve tecrübelerini bir birleriyle paylaşacaklar. Üreten kadınlarımız ve ekonomiye katkı sunan kadınlarımıza devletimiz tarafından sunulan imkanları anlatacağız. Bu proje sayesinde kadınlarımızın ufku açılacak ve devlet destekleri hakkında bilgi sahibi olacaklar" dedi.

Genel Başkan Keşir'in 5 Temmuz Pazartesi yapacağı ziyaretin programı ise şu şekilde;

Saat 10:00'da Kadın STK'ları ve gazeteciler ile bir araya gelecek olan Genel Merkez Heyeti, 11:30 Devlet Tiyatro Salonunda iş kurmayı düşünen kadınlar ile buluşacak, ardından 13:30'da AK Parti Van İl Başkanlığını ziyaret edecekler. 14:00'de Teşkilat buluşması için Edremit Hizmet İçi Eğitim Binasına geçecek heyetin Van programı saat 16:00'da yapacağı Mahalle Buluşmaları ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber