Yazar Hayati İnanç Erciş'te gençlerle buluştu

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2021 - 15:39, Güncelleme: 01.07.2021 - 15:39
 

Yazar Hayati İnanç Erciş'te gençlerle buluştu

Yazar Hayati İnanç, Van’ın Erciş ilçesinde gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Erciş Gençlik Kolları Başkanlığınca Atakan Çelik Kültür Merkezinde düzenlenen programda yazar Hayati İnanç gençlere buluştu. AK Parti Erciş Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Bahçe ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Çalağan’ın ardından kürsüye çıkan AK Parti Erciş İlçe Başkanı Nedim Sağlam da bir selamlama konuşması yaptı. Daha sonra sahneye çıkan Hayati İnanç, “Yer çekicidir ama bedeni çeker. Ruhu ise gökler çeker ve sen oraya aitsin” dedi. Gençlere birçok tavsiyede de bulunan Hayati İnanç’a programın sonunda plaket takdim edildi.
Yazar Hayati İnanç, Van’ın Erciş ilçesinde gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Erciş Gençlik Kolları Başkanlığınca Atakan Çelik Kültür Merkezinde düzenlenen programda yazar Hayati İnanç gençlere buluştu. AK Parti Erciş Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Bahçe ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Çalağan’ın ardından kürsüye çıkan AK Parti Erciş İlçe Başkanı Nedim Sağlam da bir selamlama konuşması yaptı.
Daha sonra sahneye çıkan Hayati İnanç, “Yer çekicidir ama bedeni çeker. Ruhu ise gökler çeker ve sen oraya aitsin” dedi.
Gençlere birçok tavsiyede de bulunan Hayati İnanç’a programın sonunda plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber