Güvenlik Haftası Van'da büyük bir coşkuyla kutlandı

Gündem 29.06.2021 - 19:47, Güncelleme: 30.06.2021 - 11:37
 

Güvenlik Haftası Van'da büyük bir coşkuyla kutlandı

VEAH Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda düzenlenen Güvenlik Haftası kutlamasına Başhekim Yardımcısı Opr.Dr Kadir Bartın, Kalite Destek Hizmetler Müdürü Ümit Kızılay, Sağlık hizmetleri Müdürü Nejla Yeşilova, İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı İrfan Başdinç ,Güvenlik Birim Müdürü Saim Murathan Güvenlik Amiri Selami Bile, diğer birimlerden sorumlu Şef ve Amirler katıldı.

Her yıl 26-30 Haziran tarihleri arasında kabul edilen Güvenlik Haftası'nın anlam ve önemine dikkat çeken Kalite Destek Hizmetler Müdürü Ümit Kızılay" kent yaşamının her alanında, kamu hizmet binalarında, alışveriş merkezlerinde tehlikenin belki de ilk temas noktasında duran pek çok olayda ilk önlemleri alarak ilk uyarıları yaparak  yeri geldiğinde yetkisi dahilinde müdahale ederek can güvenliği ve asayişin sağlamasına katkı sağlayan, hayatları kurtaran bazen de önemli faciaların önlemek adına büyük gayret gösteren Özel  Güvenlik personelimizin bu özel gününü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu anlamda S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan tüm Özel Güvenliklerin gününü ve  Haftası'nı kutluyorum" dedi. Zorlu  stresli yaşamın olduğu bugünler de üstün gayret ve çabalarla her daim görevleri başında olan meslektaşlarımın başarılarıyla gurur duyduğunu söyleyen Güvenlik Amiri Selami Bile" 17  yıl önce merhum Muhsin Yazıcıoğlu tarafından Gazi meclise sunulan Özel Güvenlik Yasası vefatından sonra 26- 30 Haziran 2004 yılında T.B.M.M'de onay alıp yasalaştıktan sonra Resmi Gazetede yayımlanmıştır. Bizler için milad yılı olan 26- 30 Haziran her sene Güvenlik Haftası olarak kutlanmaktadır. Şuan ülke genelinde 1 milyon 700  bin 552   kişi Özel Güvenlik sertifika sahibidir.1milyon 500 bin kişi Özel Güvenlik kimlik kartı sahibi olup aktif halde çalışan özel güvenlik sayımız 383 bine ulaşmıştır.Sayımızın her geçen gün arttığını dile getiren   Bile" ilimizde aktif çalışan meslektaşlarımızın sayısı 2 bin 750 kişidir. Tüm Dünyada pandemi ilan edilip büyük acılar yaşanmasına sebebiyet veren. COVİT 19  vürüsüne karşı hastanelerde verilen mücadelede en kritik noktalarda görev alarak Devletinin yanında Milletinin emrinde 7/24 görev yapan biz özel güvenlikler malesefki mücadele verirken onlarca arkadaşımızı şehit vermek zorunda kaldık. İçişleri Bakanlığımızın destekleriyle hazırlanan " KAAN" projesi ile polis ve özel güvenlik iş birliği sayesinde yaşanan veya yaşanabilecek olaylara daha hızlı ve  caydırıcı müdahalelerde bulunarak yasana bilecek her türlü zararın önüne geçilmiş olup arkadaşlarımızın büyük başarılarına şahit oluyoruz. " SAHADAKİ BAŞARI BİZİM YÜZ AKIMIZDIR" Güvenlik camiasının büyük bir aile olduğuna vurgu yapan Güvenlik Amiri Selami Bile" Her geçen gün hem sayısal olarak, hem de başarılarımızla topluma ayna olmaya devam ediyoruz. Görev alanlarındaki başarılarımız bizim  yüz akımızdır" ifadelerini kullandı. Daha sonra çiçek taktimi ve tatlı ikramında sonra düzenlenen proğram son buldu.
VEAH Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda düzenlenen Güvenlik Haftası kutlamasına Başhekim Yardımcısı Opr.Dr Kadir Bartın, Kalite Destek Hizmetler Müdürü Ümit Kızılay, Sağlık hizmetleri Müdürü Nejla Yeşilova, İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı İrfan Başdinç ,Güvenlik Birim Müdürü Saim Murathan Güvenlik Amiri Selami Bile, diğer birimlerden sorumlu Şef ve Amirler katıldı.

Her yıl 26-30 Haziran tarihleri arasında kabul edilen Güvenlik Haftası'nın anlam ve önemine dikkat çeken Kalite Destek Hizmetler Müdürü Ümit Kızılay" kent yaşamının her alanında, kamu hizmet binalarında, alışveriş merkezlerinde tehlikenin belki de ilk temas noktasında duran pek çok olayda ilk önlemleri alarak ilk uyarıları yaparak  yeri geldiğinde yetkisi dahilinde müdahale ederek can güvenliği ve asayişin sağlamasına katkı sağlayan, hayatları kurtaran bazen de önemli faciaların önlemek adına büyük gayret gösteren Özel  Güvenlik personelimizin bu özel gününü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu anlamda S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan tüm Özel Güvenliklerin gününü ve  Haftası'nı kutluyorum" dedi.

Zorlu  stresli yaşamın olduğu bugünler de üstün gayret ve çabalarla her daim görevleri başında olan meslektaşlarımın başarılarıyla gurur duyduğunu söyleyen Güvenlik Amiri Selami Bile" 17  yıl önce merhum Muhsin Yazıcıoğlu tarafından Gazi meclise sunulan Özel Güvenlik Yasası vefatından sonra 26- 30 Haziran 2004 yılında T.B.M.M'de onay alıp yasalaştıktan sonra Resmi Gazetede yayımlanmıştır. Bizler için milad yılı olan 26- 30 Haziran her sene Güvenlik Haftası olarak kutlanmaktadır. Şuan ülke genelinde 1 milyon 700  bin 552   kişi Özel Güvenlik sertifika sahibidir.1milyon 500 bin kişi Özel Güvenlik kimlik kartı sahibi olup aktif halde çalışan özel güvenlik sayımız 383 bine ulaşmıştır.Sayımızın her geçen gün arttığını dile getiren   Bile" ilimizde aktif çalışan meslektaşlarımızın sayısı 2 bin 750 kişidir. Tüm Dünyada pandemi ilan edilip büyük acılar yaşanmasına sebebiyet veren. COVİT 19  vürüsüne karşı hastanelerde verilen mücadelede en kritik noktalarda görev alarak Devletinin yanında Milletinin emrinde 7/24 görev yapan biz özel güvenlikler malesefki mücadele verirken onlarca arkadaşımızı şehit vermek zorunda kaldık. İçişleri Bakanlığımızın destekleriyle hazırlanan " KAAN" projesi ile polis ve özel güvenlik iş birliği sayesinde yaşanan veya yaşanabilecek olaylara daha hızlı ve  caydırıcı müdahalelerde bulunarak yasana bilecek her türlü zararın önüne geçilmiş olup arkadaşlarımızın büyük başarılarına şahit oluyoruz.

" SAHADAKİ BAŞARI BİZİM YÜZ AKIMIZDIR"
Güvenlik camiasının büyük bir aile olduğuna vurgu yapan Güvenlik Amiri Selami Bile" Her geçen gün hem sayısal olarak, hem de başarılarımızla topluma ayna olmaya devam ediyoruz. Görev alanlarındaki başarılarımız bizim  yüz akımızdır" ifadelerini kullandı.
Daha sonra çiçek taktimi ve tatlı ikramında sonra düzenlenen proğram son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber