Van'da AK Partili kadınlar Kızılay'a kan bağışında bulundular

Yaşam 22.06.2021 - 19:37, Güncelleme: 22.06.2021 - 19:37
 

Van'da AK Partili kadınlar Kızılay'a kan bağışında bulundular

AK Parti Van İl Kadın Kolları Teşkilatı, Başkan Havva Duran öncülüğünde Kızılay'a kan bağışında bulundu.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Türk Kızılayı Kan Merkezi iş birliğiyle bir kan bağışı kampanyası düzenlendi. AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan kampanyaya Van'dan da büyük destek verildi. Kızılay Kan Bağışı Merkezinde düzenlenen kampanyaya AK parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, başkan yardımcıları, ilçe kadın kolları teşkilatları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Kan bağışı öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Havva Duran, 81 ilde Genel Başkanlık tarafından başlatılan kampanyaya Van'dan da büyük bir destek verdiklerini söyledi. Kızılay yetkilileri tarafından pandemi döneminde kan stoğunun azaldığını açıklaması üzerine kampanya oluşturulduğuna dikkat çeken Duran, “Kızılay yetkilileri pandemi sürecinde kan bağışında bir düşme olduğunu ve stoklarda da bir azalma olduğunu söyledi. Tüm Türkiye'de olduğu gibi bizlerde Van'dan bu kampanyaya destek sunmaya çalıştık. Büyük bir katılımla "Kan ver can ol, kan ver nefes ol" kampanyasına destek için bağışta bulunacağız. Büyük bir katılım oldu. Bir insana can olmak, nefes olmak hiçbir kelimeyle ifade edilemez. Bu vesilyle kampanyamıza destek veren tüm teşkilat mensubumuza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
AK Parti Van İl Kadın Kolları Teşkilatı, Başkan Havva Duran öncülüğünde Kızılay'a kan bağışında bulundu.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Türk Kızılayı Kan Merkezi iş birliğiyle bir kan bağışı kampanyası düzenlendi. AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan kampanyaya Van'dan da büyük destek verildi. Kızılay Kan Bağışı Merkezinde düzenlenen kampanyaya AK parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, başkan yardımcıları, ilçe kadın kolları teşkilatları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
Kan bağışı öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Havva Duran, 81 ilde Genel Başkanlık tarafından başlatılan kampanyaya Van'dan da büyük bir destek verdiklerini söyledi.
Kızılay yetkilileri tarafından pandemi döneminde kan stoğunun azaldığını açıklaması üzerine kampanya oluşturulduğuna dikkat çeken Duran, “ Kızılay yetkilileri pandemi sürecinde kan bağışında bir düşme olduğunu ve stoklarda da bir azalma olduğunu söyledi. Tüm Türkiye'de olduğu gibi bizlerde Van'dan bu kampanyaya destek sunmaya çalıştık. Büyük bir katılımla "Kan ver can ol, kan ver nefes ol" kampanyasına destek için bağışta bulunacağız. Büyük bir katılım oldu. Bir insana can olmak, nefes olmak hiçbir kelimeyle ifade edilemez. Bu vesilyle kampanyamıza destek veren tüm teşkilat mensubumuza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

vanlı ak kadınlar kan bağışı

vanlı ak kadınlar kan bağışı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber