CHP'de Bedirhanoğlu dönemi başlıyor

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.06.2021 - 16:41, Güncelleme: 19.06.2021 - 16:44
 

CHP'de Bedirhanoğlu dönemi başlıyor

Geçtiğimiz günlerde CHP Van İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Mehmet Kurukcu, görevi yeni başkan Bedirhanoğlu’na devretti.

Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanlığında düzenlenen görev değişikliği merasiminde CHP Van İl Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Kurukcu, başkanlık görevini Avukat Seracettin Bedirhanoğlu’na devretti. Görev tesliminde konuşan Eski CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, görevinden istifa sebebinin partisine karşı kırgınlıktan veya başka partiye geçme gibi algılanmaması gerektiğini, farklı sebeplerden dolayı istifa ettiğini ve parti çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. “BU İSTİFAM ASLA PARTİYE KIRGINLIK DEĞİLDİR” Geçmiş dönemde birçok görevde yer aldığını belirten Kurukcu, “Burada siyaset yaparken hiçbir zaman bireysel çıkar, menfaat doğrultusunda hareket etmedik, hep toplumsal çıkar, menfaat doğrultusunda hareket ettik. Elimizden geldiğince partimizin bayrağını burada dalgalandırmaya çalıştık. Bugün genel merkezimizin de uygun gördüğü bir karar doğrultusunda genel merkezde istifamı sundum, bu istifam asla partiye kırgınlık değildir, ben partiliyim, ben herkesten daha fazla partiliyim. Parti her zaman bizle olmuyor, bu partiyi daha da büyüteceğiz, partimiz Seracettin beyi uygun görmüştür, Seracettin beyi tebrik ederim.” İfadelerini kullandı. “ÇALIŞMALARA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ” Van il başkanlığında yürütülen çalışmalara kaldığı yerden devam ettireceklerini dile getiren CHP Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu, “Görevlendirilmemizden dolayı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve parti genel merkez yöneticilerine sonsuz şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyoruz. Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı başta eski İl Başkanımız Mehmet Kurukcu olmak üzere partimizin tüm kademelerinde hizmet vermiş tüm arkadaşlarımıza katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyoruz. Yapmış oldukları değerli hizmetleri büyüterek devam ettirmek için var gücümüzle çalışacağımızdan arkadaşlarımızın en ufak bir şüphesi olmasın.” Dedi. “HEMŞERİLERİMİZE ULAŞARAK BİRLİKTE SİYASET YAPMA ÇAĞRIMIZI İLETECEĞİZ” Van’ı, Van’da yaşayanlarla güzelleştireceklerini dile getiren Bedirhanoğlu, “Memleketimizde yaşayan hiç kimseye, hiç bir gruba veya zümreye önyargımız bulunmamaktadır. Bu memleketi, burada yaşayan tüm insanlarla birlikte güzelleştirmek gibi amacımız bulunmaktadır. Bütün yurttaşlarımızı birlikte mücadele etmeye ve Van siyasetinde yeni bir yol açmaya davet ediyoruz. Önümüzdeki süreçte il merkezimizde ve tüm ilçelerimizde mümkün olduğu kadar çok hemşehrimize ulaşarak birlikte siyaset yapma çağrımızı ileteceğiz.” İfadelerine yer verdi. Şehrivan Gazetesi
Geçtiğimiz günlerde CHP Van İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Mehmet Kurukcu, görevi yeni başkan Bedirhanoğlu’na devretti.

Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanlığında düzenlenen görev değişikliği merasiminde CHP Van İl Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Kurukcu, başkanlık görevini Avukat Seracettin Bedirhanoğlu’na devretti. Görev tesliminde konuşan Eski CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, görevinden istifa sebebinin partisine karşı kırgınlıktan veya başka partiye geçme gibi algılanmaması gerektiğini, farklı sebeplerden dolayı istifa ettiğini ve parti çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

“BU İSTİFAM ASLA PARTİYE KIRGINLIK DEĞİLDİR”

Geçmiş dönemde birçok görevde yer aldığını belirten Kurukcu, “Burada siyaset yaparken hiçbir zaman bireysel çıkar, menfaat doğrultusunda hareket etmedik, hep toplumsal çıkar, menfaat doğrultusunda hareket ettik. Elimizden geldiğince partimizin bayrağını burada dalgalandırmaya çalıştık. Bugün genel merkezimizin de uygun gördüğü bir karar doğrultusunda genel merkezde istifamı sundum, bu istifam asla partiye kırgınlık değildir, ben partiliyim, ben herkesten daha fazla partiliyim. Parti her zaman bizle olmuyor, bu partiyi daha da büyüteceğiz, partimiz Seracettin beyi uygun görmüştür, Seracettin beyi tebrik ederim.” İfadelerini kullandı.

“ÇALIŞMALARA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Van il başkanlığında yürütülen çalışmalara kaldığı yerden devam ettireceklerini dile getiren CHP Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu, “Görevlendirilmemizden dolayı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve parti genel merkez yöneticilerine sonsuz şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyoruz. Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı başta eski İl Başkanımız Mehmet Kurukcu olmak üzere partimizin tüm kademelerinde hizmet vermiş tüm arkadaşlarımıza katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyoruz. Yapmış oldukları değerli hizmetleri büyüterek devam ettirmek için var gücümüzle çalışacağımızdan arkadaşlarımızın en ufak bir şüphesi olmasın.” Dedi.

“HEMŞERİLERİMİZE ULAŞARAK BİRLİKTE SİYASET YAPMA ÇAĞRIMIZI İLETECEĞİZ”

Van’ı, Van’da yaşayanlarla güzelleştireceklerini dile getiren Bedirhanoğlu, “Memleketimizde yaşayan hiç kimseye, hiç bir gruba veya zümreye önyargımız bulunmamaktadır. Bu memleketi, burada yaşayan tüm insanlarla birlikte güzelleştirmek gibi amacımız bulunmaktadır. Bütün yurttaşlarımızı birlikte mücadele etmeye ve Van siyasetinde yeni bir yol açmaya davet ediyoruz. Önümüzdeki süreçte il merkezimizde ve tüm ilçelerimizde mümkün olduğu kadar çok hemşehrimize ulaşarak birlikte siyaset yapma çağrımızı ileteceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Şehrivan Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber