HAK-İŞ Başkanı Efeoğlu'ndan gazetemize ziyaret

Gündem 19.06.2021 - 12:21, Güncelleme: 19.06.2021 - 13:27
 

HAK-İŞ Başkanı Efeoğlu'ndan gazetemize ziyaret

HAK-İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, Üç Bay Medya Grubu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini illetti.

Van’da uzun yıllar sendikacılık faaliyetlerinde isminden söz ettirerek marka haline gelen HAK-İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Bölge Uzmanı Abdullah Efeoğlu, “İlimizde kısa bir süre önce yayın hayatına başlayarak bünyesinde 2 gazete ve 3 internet Haber Sitesiyle basın sektörüne ayrı bir heyecan katan Üç Bay Medya Grubu’nun ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. “HAK-İŞ VE BASIN İŞ BİRLİĞİNİ KORUYACAĞIZ” İşçi ve emekçi mücadelelerinde basın camiasıyla olan diyaloglarını koruyacaklarını ifade eden Başkan Efeoğlu, “Bu memleketin çocukları olarak her zaman sıcak ve samimi ilişkilerimizle güzide basın mensubu arkadaşlarımızla hep dostane diyaloglarımız olmuştur. Bundan sonraki yayın hayatlarında Üç Bay Medya Grubu’na üstün başıralar diliyor, kardeşlerimi tebrik ediyorum” diye konuştu. Üç Bay Medya Genel Yayın Koordinatörü Ahmet Bayram ise, “Uzun yıllar işçi ve emekçinin hakkını arayan, her koşulda işçinin ve emekçinin menfaatini gözeten, Van’da artık bir marka haline gelen Abdullah Efeoğlu’nun ziyareti bizleri oldukça memnun etmiştir. Kıymetli büyüğümüzü ağırlamak bizim için bir  şereftir” dedi. Haber: Emre An
HAK-İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu, Üç Bay Medya Grubu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini illetti.

Van’da uzun yıllar sendikacılık faaliyetlerinde isminden söz ettirerek marka haline gelen HAK-İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Bölge Uzmanı Abdullah Efeoğlu, “İlimizde kısa bir süre önce yayın hayatına başlayarak bünyesinde 2 gazete ve 3 internet Haber Sitesiyle basın sektörüne ayrı bir heyecan katan Üç Bay Medya Grubu’nun ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“HAK-İŞ VE BASIN İŞ BİRLİĞİNİ KORUYACAĞIZ”
İşçi ve emekçi mücadelelerinde basın camiasıyla olan diyaloglarını koruyacaklarını ifade eden Başkan Efeoğlu, “Bu memleketin çocukları olarak her zaman sıcak ve samimi ilişkilerimizle güzide basın mensubu arkadaşlarımızla hep dostane diyaloglarımız olmuştur. Bundan sonraki yayın hayatlarında Üç Bay Medya Grubu’na üstün başıralar diliyor, kardeşlerimi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Üç Bay Medya Genel Yayın Koordinatörü Ahmet Bayram ise, “Uzun yıllar işçi ve emekçinin hakkını arayan, her koşulda işçinin ve emekçinin menfaatini gözeten, Van’da artık bir marka haline gelen Abdullah Efeoğlu’nun ziyareti bizleri oldukça memnun etmiştir. Kıymetli büyüğümüzü ağırlamak bizim için bir  şereftir” dedi.

Haber: Emre An

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber