Akdamar Adası'nın foseptik gideri nereye akıyor?

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2021 - 16:34, Güncelleme: 16.06.2021 - 16:34
 

Akdamar Adası'nın foseptik gideri nereye akıyor?

Geçtiğimiz hafta ayak bastı parasına yapılan zam ile gündeme gelen Akdamar Adası için sosyal medya üzerinden korkunç bir iddia ortaya atıldı. İşte o iddia...

Van Gölü üzerinde bulunan Akdamar Adası, üzerinde barındırdığı ve Ermeniler için önemli bir ibadethane olan Akdamar Kilisesi, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden bir tanesi. Bahar aylarında açan çiçekler ile büyüleyen, karşısında bulunan Artos Dağı ile ihtişamına ihtişam katan Akdamar Adası, kışın ise yağan kar sonra gelinlik giymiş benzetmesiyle gündeme geliyor. Ancak son günlerde ise ada girişi ücretinin 35 lira olmasıyla gündemden düşmüyor. Yoğun olarak pandemi sonrası yapılan ziyaretlerde ücretin yüksek olduğunu eleştiren turizmciler, bu fiyatın düşürülmesini istiyor.  Akdamar Adası'na yapılan giriş ücretlerinin artırılmasının konuşulduğu günlerde sosyal medyada yapılan bir paylaşım, korkunç bir olayı gündeme getirdi. Turizmci Deniz Deniz isimli sosyal medya kullanıcısı, Akdamar Adası'ndaki foseptik çukuruyla ilgili ortaya attığı iddiada şu ifadeleri kullandı: "Ahtamar Adasında septi çukurunun pisliği Vangölüne akıyor girişte alınan 35 tl karşılık adaya gelen misafirler pislik kokusuyla karşılanıyor..." İŞTE O PAYLAŞIM: Deniz Deniz isimli kullanıcının ortaya attığı iddiadının doğru olup olmadığı ise yetkililerce henüz yalanlanmış değil. guncelvan.com
Geçtiğimiz hafta ayak bastı parasına yapılan zam ile gündeme gelen Akdamar Adası için sosyal medya üzerinden korkunç bir iddia ortaya atıldı. İşte o iddia...

Van Gölü üzerinde bulunan Akdamar Adası, üzerinde barındırdığı ve Ermeniler için önemli bir ibadethane olan Akdamar Kilisesi, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden bir tanesi.

Bahar aylarında açan çiçekler ile büyüleyen, karşısında bulunan Artos Dağı ile ihtişamına ihtişam katan Akdamar Adası, kışın ise yağan kar sonra gelinlik giymiş benzetmesiyle gündeme geliyor. Ancak son günlerde ise ada girişi ücretinin 35 lira olmasıyla gündemden düşmüyor. Yoğun olarak pandemi sonrası yapılan ziyaretlerde ücretin yüksek olduğunu eleştiren turizmciler, bu fiyatın düşürülmesini istiyor. 

Akdamar Adası'na yapılan giriş ücretlerinin artırılmasının konuşulduğu günlerde sosyal medyada yapılan bir paylaşım, korkunç bir olayı gündeme getirdi. Turizmci Deniz Deniz isimli sosyal medya kullanıcısı, Akdamar Adası'ndaki foseptik çukuruyla ilgili ortaya attığı iddiada şu ifadeleri kullandı: "Ahtamar Adasında septi çukurunun pisliği Vangölüne akıyor girişte alınan 35 tl karşılık adaya gelen misafirler pislik kokusuyla karşılanıyor..."

İŞTE O PAYLAŞIM:

Deniz Deniz isimli kullanıcının ortaya attığı iddiadının doğru olup olmadığı ise yetkililerce henüz yalanlanmış değil.

guncelvan.com

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber