İşçi ve memurların tamamı aşılamaya dahil edildi

Sağlık (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.06.2021 - 11:26, Güncelleme: 15.06.2021 - 11:26
 

İşçi ve memurların tamamı aşılamaya dahil edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, SGK kayıtlı tüm çalışanlara aşı randevusunun bugün itibarıyla açılacağını duyurdu.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında haziran ayı aşılama ayı oldu. Birçok grubun aşı takvimine dahil edilmesiyle aşılama süreci son günlerde oldukça hız kazandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam yaptığı paylaşım ile son olarak memur ve tüm SGK kayıtlı çalışanlarının aşı programına eklendiğini açıkladı. İŞÇİ VE MEMURLARIN TAMAMI AŞI RANDEVUSU ALABİLECEK Bakan Koca, Twitter adresinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "İŞÇİ VE MEMURLARIN TAMAMI için yarın yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… YARIN İLK İŞİMİZ aşı randevusu almak olsun!" AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR? Aşı randevusu almak için öncelikle Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ne (MHRS) giriş yapılması gerekiyor. Karşınıza gelen ekranda e-Devlet ile giriş sağlayabileceğiniz butona tıklayabilirsiniz ya da üye ol butonuna basarak üye olabilerek giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta yer alan "Aşı randevusu al" sekmesini tıklayınız. Bunun ardından size ''Aile Hekimi'' veya ''Hastane'' seçeneklerini sunacak. Aile hekimini seçmeniz durumunda kendi aile hekimim ya da başka aile hekimi seçeneğini aktaracak istediğinizi işaretleyebilirsiniz. Hastaneyi seçmeniz durumunda da yine size uygun olan hastanenin listesi verilecek. Bu sayfalar açıldıktan sonra seçtiğiniz gün ve saatte aşı randevunuz alınmış olacak. https://www.mhrs.gov.tr/vatandas/#/
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, SGK kayıtlı tüm çalışanlara aşı randevusunun bugün itibarıyla açılacağını duyurdu.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında haziran ayı aşılama ayı oldu.

Birçok grubun aşı takvimine dahil edilmesiyle aşılama süreci son günlerde oldukça hız kazandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam yaptığı paylaşım ile son olarak memur ve tüm SGK kayıtlı çalışanlarının aşı programına eklendiğini açıkladı.

İŞÇİ VE MEMURLARIN TAMAMI AŞI RANDEVUSU ALABİLECEK

Bakan Koca, Twitter adresinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İŞÇİ VE MEMURLARIN TAMAMI için yarın yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… YARIN İLK İŞİMİZ aşı randevusu almak olsun!"

AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Aşı randevusu almak için öncelikle Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ne (MHRS) giriş yapılması gerekiyor. Karşınıza gelen ekranda e-Devlet ile giriş sağlayabileceğiniz butona tıklayabilirsiniz ya da üye ol butonuna basarak üye olabilerek giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra sol tarafta yer alan "Aşı randevusu al" sekmesini tıklayınız. Bunun ardından size ''Aile Hekimi'' veya ''Hastane'' seçeneklerini sunacak. Aile hekimini seçmeniz durumunda kendi aile hekimim ya da başka aile hekimi seçeneğini aktaracak istediğinizi işaretleyebilirsiniz. Hastaneyi seçmeniz durumunda da yine size uygun olan hastanenin listesi verilecek. Bu sayfalar açıldıktan sonra seçtiğiniz gün ve saatte aşı randevunuz alınmış olacak.

https://www.mhrs.gov.tr/vatandas/#/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber