Bahçesaray Rafting Takımı Rize'de yarıştı

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.06.2021 - 16:19, Güncelleme: 14.06.2021 - 16:19
 

Bahçesaray Rafting Takımı Rize'de yarıştı

Rize'de düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası 1. ayak mili takım seçme yarışları, sona erdi.

Rize'de düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası 1. ayak mili takım seçme yarışlarına Bahçesaray Gençlik ve Spor takımı damga vurdu. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Rafting Federasyonunca 9-13 Haziran 2021 tarihlerinde Rize Ardeşen Fırtına Vadisi Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Parkuru'nda yapılan yarışlara, 40 ilden 350 sporcu katıldı. Vatandaşların da ilgi gösterdiği ve renkli görüntülere sahne olan organizasyonun son gününde sporcular en iyi dereceyi elde edebilmek ve milli takıma seçilebilmek için büyük çaba sarf etti. Şampiyona sonunda açık yaş erkeklerde Rize Didi Spor Kulübü, açık yaş kadınlarda ise Rize Gençlik Spor Kulübü birinci oldu. U19 kadınlarda Dalaman Sarsala Spor Kulübü, erkeklerde de Antalya Köprülü Kanyon Spor Kulübü birinciliği kazandı. Karma yarışlarda ise birinciliği Rize Didi Spor Kulübü, ikinciliği Rize Belediyespor, üçüncülüğü ise Antalya Manavgat Spor Kulübü elde etti. Müsabakaya Van’dan katılan Bahçesaray Gençlik ve Spor Kulübü rafting takımı, 82 puan alarak dereceye giremese de turnuvadaki azim ve kararlılıklarından dolayı isminden söz ettirdi. Kış şartlarından dolayı yarışlara iyi hazırlanamayan Van temsilcisi rafting takımı, ilerleyen dönemde isminden söz ettireceğe benziyor.  Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Gülşen Orhan’da Bahçesaray rafting takımına moral ziyaretinde bulundu.
Rize'de düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası 1. ayak mili takım seçme yarışları, sona erdi.

Rize'de düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası 1. ayak mili takım seçme yarışlarına Bahçesaray Gençlik ve Spor takımı damga vurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Rafting Federasyonunca 9-13 Haziran 2021 tarihlerinde Rize Ardeşen Fırtına Vadisi Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Parkuru'nda yapılan yarışlara, 40 ilden 350 sporcu katıldı.

Vatandaşların da ilgi gösterdiği ve renkli görüntülere sahne olan organizasyonun son gününde sporcular en iyi dereceyi elde edebilmek ve milli takıma seçilebilmek için büyük çaba sarf etti.

Şampiyona sonunda açık yaş erkeklerde Rize Didi Spor Kulübü, açık yaş kadınlarda ise Rize Gençlik Spor Kulübü birinci oldu. U19 kadınlarda Dalaman Sarsala Spor Kulübü, erkeklerde de Antalya Köprülü Kanyon Spor Kulübü birinciliği kazandı.

Karma yarışlarda ise birinciliği Rize Didi Spor Kulübü, ikinciliği Rize Belediyespor, üçüncülüğü ise Antalya Manavgat Spor Kulübü elde etti.

Müsabakaya Van’dan katılan Bahçesaray Gençlik ve Spor Kulübü rafting takımı, 82 puan alarak dereceye giremese de turnuvadaki azim ve kararlılıklarından dolayı isminden söz ettirdi. Kış şartlarından dolayı yarışlara iyi hazırlanamayan Van temsilcisi rafting takımı, ilerleyen dönemde isminden söz ettireceğe benziyor. 

Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Gülşen Orhan’da Bahçesaray rafting takımına moral ziyaretinde bulundu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber