Vanspor'a aday çıkmadı kongre ertelendi

Spor 09.06.2021 - 17:18, Güncelleme: 09.06.2021 - 17:18
 

Vanspor'a aday çıkmadı kongre ertelendi

Vanspor FK. Genel Kurulu'nda Kulüp Başkanlığı için talipli bulunmadığı için kongre 16.06.2021 tarihine ertelendi.

Kongreye giderek yeni başkanını belirleyecek olan Vanspor'a aday çıkmadı. Şahabettin Özarslaner Spor Tesislerinde gerçekleşen Vanspor Genel Kurulu'na tüm üyeler katılım sağladı. Başkanlık için aday bulunmadığı için kongre bir sonraki haftaya ertelendi. Kongre sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Gönül isterdi ki bir aday çıksın. Bugün çoğunluğumuz da sağlanmıştı. Buna rağmen aday çıkmadığı için bir sonraki haftaya kaldı. İnşallah o zamana kadar Van halkı, Van esnafı, Van iş adamlarının duyarlı olarak güzel bir ekip oluşturarak Vanspor'a sahip çıkmak için bir aday çıkar. Bizlerde güzel bir şekilde kongremizi yaparız, Vanspor için de hayırlı olur inşallah diye düşünüyorum. Bizim bu şartlarda aday olmamız biraz zor. Biliyorsunuz TV programında da açıklamalarda bulunduk. Mülki amirimiz, sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, İş Adamlarımız, Sivil Toplum Örgütlerimiz Vanspor'u basite almamamız lazım. Vanspor gerçekten şehrin en önemli etkenlerinden biridir. En önemli değerlerinden biridir. Bunu dikkate alarak iyi bir yönetim kurulması şarttır. Bizler de bu görevden kaçmadık. Gerekirse yine bu yönetimin içinde oluruz. Bizler tek başımıza artık gücümüzü aşıyoruz. Kendimizi mağdur ettik sıkıntıya soktuk. Geçen sene de aynı sıkıntıları yaşadık. Zorunlu olarak Vanspor'un yanlız kalmaması, kayyuma gitmemesi için yönetimimizle düşünerek tekrar sorumluluğu üstlendik. Fakat bu sorumlulukla çok ciddi sıkıntılar yaşadık. Gerçekten geçen sene gerekli desteği bulabilseydik, güzel bir yönetim oluşturabilseydik bugün play-off değil direk şampiyon olurduk" şeklinde konuştu. Haber: Emre An
Vanspor FK. Genel Kurulu'nda Kulüp Başkanlığı için talipli bulunmadığı için kongre 16.06.2021 tarihine ertelendi.

Kongreye giderek yeni başkanını belirleyecek olan Vanspor'a aday çıkmadı.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesislerinde gerçekleşen Vanspor Genel Kurulu'na tüm üyeler katılım sağladı. Başkanlık için aday bulunmadığı için kongre bir sonraki haftaya ertelendi.

Kongre sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Gönül isterdi ki bir aday çıksın. Bugün çoğunluğumuz da sağlanmıştı. Buna rağmen aday çıkmadığı için bir sonraki haftaya kaldı. İnşallah o zamana kadar Van halkı, Van esnafı, Van iş adamlarının duyarlı olarak güzel bir ekip oluşturarak Vanspor'a sahip çıkmak için bir aday çıkar. Bizlerde güzel bir şekilde kongremizi yaparız, Vanspor için de hayırlı olur inşallah diye düşünüyorum. Bizim bu şartlarda aday olmamız biraz zor. Biliyorsunuz TV programında da açıklamalarda bulunduk. Mülki amirimiz, sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, İş Adamlarımız, Sivil Toplum Örgütlerimiz Vanspor'u basite almamamız lazım. Vanspor gerçekten şehrin en önemli etkenlerinden biridir. En önemli değerlerinden biridir. Bunu dikkate alarak iyi bir yönetim kurulması şarttır. Bizler de bu görevden kaçmadık. Gerekirse yine bu yönetimin içinde oluruz. Bizler tek başımıza artık gücümüzü aşıyoruz. Kendimizi mağdur ettik sıkıntıya soktuk. Geçen sene de aynı sıkıntıları yaşadık. Zorunlu olarak Vanspor'un yanlız kalmaması, kayyuma gitmemesi için yönetimimizle düşünerek tekrar sorumluluğu üstlendik. Fakat bu sorumlulukla çok ciddi sıkıntılar yaşadık. Gerçekten geçen sene gerekli desteği bulabilseydik, güzel bir yönetim oluşturabilseydik bugün play-off değil direk şampiyon olurduk" şeklinde konuştu.

Haber: Emre An

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber