Van Masa Tenisi takımı 2.Lig'de

Spor 09.06.2021 - 12:29, Güncelleme: 09.06.2021 - 12:29
 

Van Masa Tenisi takımı 2.Lig'de

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 3. Liginde mücadele eden Yeni Özvan Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi kadın takımı Van’ın spor tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, 2. Lige yükseldi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan 2021-2022 Suzan Özbek Sezonu 3.lig play-off müsabakalarında büyük başarıya imza atan Van Masa Tenisi kadın takımı Van’a 2. Ligi kazandırdı. Hatay’da yapılan play-off müsabakalarında aldığı seri galibiyetlerle 2.lige çıkma başarısı gösteren Van kadın masa tenisi takımı 8 takımın mücadele ettiği final etabında oynadığı 7 maçın 5’ini kazandı. Van Kadın Masa Tenisi takımı Bartın, Gaziantep, Konya, Hatay ve Samsun illerini mağlup ederek, Kahramanmaraş ve İzmir takımlarına ise mağlup oldu. Bu sonuçlarla üçüncülüğe yerleşen Van temsilcisi Van spor tarihinde bir ilke imza atarak, ismini 2. Lige yazdıran taraf oldu. “Van’a ve camiamıza hayırlı olsun” Müsabaka sonrası gazetemize konuşan Van Kadın Masa Tenisi Takımı Antrenörü Mahmut Kurt, salgın döneminde birçok sorun ve sıkıntıya rağmen aralıksız antrenman yapan ve bu başarıyı Van’a kazandıran sporculara teşekkür etti. Vanlı sporcuların tüm branşlarda yurt genelinde iyi yerlerde olduğunun altını çizen Kurt, “Özellikle sporcularımız ile birebir antrenman yaparak onların müsabakalara hazırlanmasında inanılmaz katkıları olan İl Temsilcimiz sayın Emin Buğra Yoldaş ve tüm yardımcı antrenörlerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Her alanda olduğu gibi birlik beraberlik olunca böyle güzel başarılar olacaktır. İnşallah önümüzdeki sezon da 1. Lig için mücadele edeceğiz. Bu başarının Van’a ve Masa Tenisi camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Kurt, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Uzun soluklu bir çalışmanın neticesidir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin bu anlamda büyük destekleri olmuştur. Her zaman her alanda Van gençliğinin ve sporcuların yanında olan, gençlerimize daha güzel bir gelecek ve daha yaşanabilir bir hayat kazandırma yolunda olağanüstü çaba gösteren ve bu kapsamda başarımıza maddi manevi desteklerini esirgemeyen gerçek Van gönüllüsü Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Nevzat İnanç başta olmak üzere, Spor Hizmetleri Müdürü Yalçın Özdemir, Kulüp Başkanımız Enver Acar,  İpekyolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz İbrahim Sancar ve katkısı olan herkese şükranlarımı sunuyorum. 2. Ligin Van’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 3. Liginde mücadele eden Yeni Özvan Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi kadın takımı Van’ın spor tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, 2. Lige yükseldi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan 2021-2022 Suzan Özbek Sezonu 3.lig play-off müsabakalarında büyük başarıya imza atan Van Masa Tenisi kadın takımı Van’a 2. Ligi kazandırdı.

Hatay’da yapılan play-off müsabakalarında aldığı seri galibiyetlerle 2.lige çıkma başarısı gösteren Van kadın masa tenisi takımı 8 takımın mücadele ettiği final etabında oynadığı 7 maçın 5’ini kazandı.

Van Kadın Masa Tenisi takımı Bartın, Gaziantep, Konya, Hatay ve Samsun illerini mağlup ederek, Kahramanmaraş ve İzmir takımlarına ise mağlup oldu. Bu sonuçlarla üçüncülüğe yerleşen Van temsilcisi Van spor tarihinde bir ilke imza atarak, ismini 2. Lige yazdıran taraf oldu.
“Van’a ve camiamıza hayırlı olsun”

Müsabaka sonrası gazetemize konuşan Van Kadın Masa Tenisi Takımı Antrenörü Mahmut Kurt, salgın döneminde birçok sorun ve sıkıntıya rağmen aralıksız antrenman yapan ve bu başarıyı Van’a kazandıran sporculara teşekkür etti.

Vanlı sporcuların tüm branşlarda yurt genelinde iyi yerlerde olduğunun altını çizen Kurt, “Özellikle sporcularımız ile birebir antrenman yaparak onların müsabakalara hazırlanmasında inanılmaz katkıları olan İl Temsilcimiz sayın Emin Buğra Yoldaş ve tüm yardımcı antrenörlerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Her alanda olduğu gibi birlik beraberlik olunca böyle güzel başarılar olacaktır. İnşallah önümüzdeki sezon da 1. Lig için mücadele edeceğiz. Bu başarının Van’a ve Masa Tenisi camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kurt, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Uzun soluklu bir çalışmanın neticesidir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin bu anlamda büyük destekleri olmuştur. Her zaman her alanda Van gençliğinin ve sporcuların yanında olan, gençlerimize daha güzel bir gelecek ve daha yaşanabilir bir hayat kazandırma yolunda olağanüstü çaba gösteren ve bu kapsamda başarımıza maddi manevi desteklerini esirgemeyen gerçek Van gönüllüsü Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Nevzat İnanç başta olmak üzere, Spor Hizmetleri Müdürü Yalçın Özdemir, Kulüp Başkanımız Enver Acar,  İpekyolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz İbrahim Sancar ve katkısı olan herkese şükranlarımı sunuyorum. 2. Ligin Van’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber