Paris'te 5 bin kişilik konser deneyi

Siyaset 30.05.2021 - 18:28, Güncelleme: 30.05.2021 - 18:28
 

Paris'te 5 bin kişilik konser deneyi

Sosyal mesafesiz gerçekleştirilen deneyde, koronavirüsün yayılma riski araştırılacak.

Fransa'da koronavirüs önlemlerinin gevşetilmesiyle başkent Paris'te “Indochine” adlı müzik grubunun konseri gerçekleşti. 5 BİN KİŞİLİK DENEY KONSERİ Bercy Spor Sergi Sarayı’nda düzenlenen ve "Deney-konser" olarak adlandırılan etkinliğe 5 bin kişi katıldı. Konsere katılımda maske ve test zorunluluğu bulunurken, sosyal mesafe kuralları ise uygulanmadı. Konser, salgının hızının kesildiği Fransa’da ülkenin ne kadar normale dönebileceğini görmek için bir anlamda test olarak görülüyor. Fransızlar, bu sayede bir çeşit filyasyonla (temaslı takibi) konsere gidenler ve gitmeyenler arasında salgının ne kadar arttığını ölçmeyi hedefliyor.
Sosyal mesafesiz gerçekleştirilen deneyde, koronavirüsün yayılma riski araştırılacak.

Fransa'da koronavirüs önlemlerinin gevşetilmesiyle başkent Paris'te “Indochine” adlı müzik grubunun konseri gerçekleşti.

5 BİN KİŞİLİK DENEY KONSERİ

Bercy Spor Sergi Sarayı’nda düzenlenen ve "Deney-konser" olarak adlandırılan etkinliğe 5 bin kişi katıldı. Konsere katılımda maske ve test zorunluluğu bulunurken, sosyal mesafe kuralları ise uygulanmadı.

Konser, salgının hızının kesildiği Fransa’da ülkenin ne kadar normale dönebileceğini görmek için bir anlamda test olarak görülüyor. Fransızlar, bu sayede bir çeşit filyasyonla (temaslı takibi) konsere gidenler ve gitmeyenler arasında salgının ne kadar arttığını ölçmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber