Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'un gönlünü almak için Fikret Orman bakın ne yaptı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.05.2021 - 13:00, Güncelleme: 28.05.2021 - 13:06
 

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'un gönlünü almak için Fikret Orman bakın ne yaptı

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun, Fikret Orman ile yaşadığı aşkta yaşanan gelişme akıllara 'evleniyorlar mı?' sorusunu getirdi.

33. Beşiktaş Başkanı ve 9. Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, bayram tatilini kızları Aslıgül ve Nazlı ile Göcek'te demirli teknesinde geçirmişti. Orman, bayramda ayrı kaldığı  11 yaş küçük sevgilisinin gönlünü almak için harekete geçti.  53 yaşındaki Fikret Orman, 42 yaşındaki sevgilisi Tuğba Coşkun'un gönlünü almak için Miami'ye tatile götürdü. Sabah gazetesinden Bülent Cankurt yazısında  "Miami'de yaşayan bir arkadaşım, mutlulukları dillerden düşmeyen aşıkların satın almak için Miami'de ev gezdiğini söyledi." ifadelerini kullandı. Bol bol yeni sezon alışverişi de yapan aşıkların Miami'nin ardından tatillerine, Meksika'ya geçip Tulum'da devam edecek. 2019 yılında tatile çıkan Orman ve Coşkun çifti yılbaşı sonrası evlilik kararı almışlardı. Sade bir törenle nikah masasına oturma planları olan çift tatil dönüşü nikah planlarını ileri bir tarihe ertelemişti.  
Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun, Fikret Orman ile yaşadığı aşkta yaşanan gelişme akıllara 'evleniyorlar mı?' sorusunu getirdi.

33. Beşiktaş Başkanı ve 9. Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, bayram tatilini kızları Aslıgül ve Nazlı ile Göcek'te demirli teknesinde geçirmişti. Orman, bayramda ayrı kaldığı  11 yaş küçük sevgilisinin gönlünü almak için harekete geçti. 
53 yaşındaki Fikret Orman, 42 yaşındaki sevgilisi Tuğba Coşkun'un gönlünü almak için Miami'ye tatile götürdü.
Sabah gazetesinden Bülent Cankurt yazısında  "Miami'de yaşayan bir arkadaşım, mutlulukları dillerden düşmeyen aşıkların satın almak için Miami'de ev gezdiğini söyledi." ifadelerini kullandı.

Bol bol yeni sezon alışverişi de yapan aşıkların Miami'nin ardından tatillerine, Meksika'ya geçip Tulum'da devam edecek.

2019 yılında tatile çıkan Orman ve Coşkun çifti yılbaşı sonrası evlilik kararı almışlardı.

Sade bir törenle nikah masasına oturma planları olan çift tatil dönüşü nikah planlarını ileri bir tarihe ertelemişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber