Bayram Şekeri İpekyolu'nda

Gündem 12.05.2021 - 18:57, Güncelleme: 12.05.2021 - 18:57
 

Bayram Şekeri İpekyolu'nda

İpekyolu Belediyesi, Ramazan Bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelere bayram şekeri dağıtımı yaptı. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’ın talimatları ile gerçekleştirilen şeker dağıtımı, kırsal mahalleler başta olmak üzere, kent merkezinde de gerçekleştirildi.

*Sosyal Belediyeciliğin gereği* Koronavirüs salgını nedeniyle tam kapanmanın yaşandığı ülkemizde, İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, içerisinde bayram şekeri, çikolata ve kolonyadan oluşan bayram hediyesi paketleri dağıttı. Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman ve Birim Müdürü Necmettin Akarslan’ın da katıldığı şeker dağıtımları, kapı kapı dolaşılarak yapılıyor. Hayata geçirdikleri projelerle sosyal Belediyeciliğin iyi bir örneğini oluşturmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman, “İpekyolu Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’ın talimatları doğrultusunda, şeker, çikolata ve kolonyadan oluşan hediye paketlerimizi günlerce öncesinden hazırlayıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladık. Bizleri hoşgörüyle karşılayan vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyor, tüm vatandaşlarımızın hayırlı ve güzel bayramlar geçirmesini diliyorum” dedi. İpekyolu Belediyesi ekipleri kırsal mahalleler başta olmak üzere, kent merkezinde de kapı kapı dolaşarak şeker dağıtımı yaptı. Dağıtımı yapan ekipler İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’ın selamlarını ve bayram kutlama mesajını iletti. Vatandaşlar ise Bayramda kendilerini unutmayan Başkan V. Aslan’a teşekkürlerini ileterek, bundan sonraki bayramların koronavirüsten uzak, ağız tadıyla girilen bayramlar olması temennisinde bulundular.
İpekyolu Belediyesi, Ramazan Bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelere bayram şekeri dağıtımı yaptı. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’ın talimatları ile gerçekleştirilen şeker dağıtımı, kırsal mahalleler başta olmak üzere, kent merkezinde de gerçekleştirildi.
*Sosyal Belediyeciliğin gereği* Koronavirüs salgını nedeniyle tam kapanmanın yaşandığı ülkemizde, href="https://www.yerelvanhaber.com/ara?q=İpekyolu Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, içerisinde bayram şekeri, çikolata ve kolonyadan oluşan bayram hediyesi paketleri dağıttı. Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman ve Birim Müdürü Necmettin Akarslan’ın da katıldığı şeker dağıtımları, kapı kapı dolaşılarak yapılıyor. Hayata geçirdikleri projelerle sosyal Belediyeciliğin iyi bir örneğini oluşturmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman, “İpekyolu Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’ın talimatları doğrultusunda, şeker, çikolata ve kolonyadan oluşan hediye paketlerimizi günlerce öncesinden hazırlayıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladık. Bizleri hoşgörüyle karşılayan vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyor, tüm vatandaşlarımızın hayırlı ve güzel bayramlar geçirmesini diliyorum” dedi. href="https://www.yerelvanhaber.com/ara?q=İpekyolu Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">İpekyolu Belediyesi ekipleri kırsal mahalleler başta olmak üzere, kent merkezinde de kapı kapı dolaşarak şeker dağıtımı yaptı. Dağıtımı yapan ekipler İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’ın selamlarını ve bayram kutlama mesajını iletti. Vatandaşlar ise Bayramda kendilerini unutmayan Başkan V. Aslan’a teşekkürlerini ileterek, bundan sonraki bayramların koronavirüsten uzak, ağız tadıyla girilen bayramlar olması temennisinde bulundular.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber