Gürpınar Belediyesinden ücretsiz fidan dağıtımı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2021 - 16:21, Güncelleme: 29.04.2021 - 16:24
 

Gürpınar Belediyesinden ücretsiz fidan dağıtımı

Van’ın Gürpınar Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıyor.

  Daha yeşil bir Gürpınar için çalışmalarını sürdüren Gürpınar Belediyesi, geleneksel hale gelen ağaçlandırma kampanyasıyla bu yıl 3 bin aşılı ceviz fidanının toprakla buluşmasını sağlayacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğünce muhafazası yapılan fidanlar, muhtarlar vasıtasıyla ilçedeki tüm mahallelere dağıtılıyor Bu yıl 17 bin fidanı toprakla buluşturmayı hedeflediklerini belirten Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “Gürpınar Belediyesi olarak yıl boyunca yaptığımız ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra vatandaşlara ücretsiz olarak fidan dağıtarak, Gürpınar’da kentin yeşiline katkı sunmasını sağlıyoruz. Bu yıl ilçemizin iklimine de uygun aşılı ceviz fidanlarının dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Herkesin bir dikili fidanı olması için fidan dağıtımımız yıl boyunca devam edecektir” dedi. 
Van’ın Gürpınar Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıyor.

  Daha yeşil bir Gürpınar için çalışmalarını sürdüren Gürpınar Belediyesi, geleneksel hale gelen ağaçlandırma kampanyasıyla bu yıl 3 bin aşılı ceviz fidanının toprakla buluşmasını sağlayacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğünce muhafazası yapılan fidanlar, muhtarlar vasıtasıyla ilçedeki tüm mahallelere dağıtılıyor Bu yıl 17 bin fidanı toprakla buluşturmayı hedeflediklerini belirten Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “ Gürpınar Belediyesi olarak yıl boyunca yaptığımız ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra vatandaşlara ücretsiz olarak fidan dağıtarak, Gürpınar’da kentin yeşiline katkı sunmasını sağlıyoruz. Bu yıl ilçemizin iklimine de uygun aşılı ceviz fidanlarının dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Herkesin bir dikili fidanı olması için fidan dağıtımımız yıl boyunca devam edecektir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber