Ak Parti Van İl Teşkilatı Dijital Gösteri Merkezi Açılışına Katıldı

Bilim-Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2021 - 16:23, Güncelleme: 26.04.2021 - 17:24
 

Ak Parti Van İl Teşkilatı Dijital Gösteri Merkezi Açılışına Katıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Van’da kurulan Dijital Gösterim Merkezinin açılışı törenle yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Van'da kurulan Dijital Gösterim Merkezinin açılışı törenle yapıldı. Dijital Gösterim Merkezinde, İletişim Başkanlığı teknolojinin tüm imkanlarından yararlanarak, Türkiye'de farklı tarihlerde yaşanan olaylar hakkında kamuoyunu görsellerle bilgilendirecek. Olaylarla ilgili farkındalık oluşturma amacıyla yapılan bu çalışmanın, milli birlik ve beraberliği diri tutmaya katkı sunması hedefleniyor. Üç boyutlu hologram teknolojisinin kullanıldığı bu merkezde dijital gerçeklik videolarının yanı sıra video haritalama teknolojisi kullanılarak hazırlanan dijital sergiler, kamuoyunun dikkatine sunulacak. Dijital Gösterim Merkezi bir yıl boyunca korona virüs tedbirlerine özen gösterilerek ziyaretçilere açık olacak. Açılış programında konuşan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Van'da kurulan Dijital Gösteri Merkezimizin açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu merkez yaklaşık bir yıl boyunca kent meydanında faaliyet gösterecek. Burada çocuklarımıza ve insanlarımıza; tarihi, kültürü ve milli değerlerimizi anlatacak. İlk temamızda 23 Nisan'ı anlatan bir gösterim vardı. Her ay tema değişecek. İnşallah gençlerimiz, insanlarımız buradan yararlanacak ve olayları milli şuurun gelişimi için buradan yararlanacaklar. Emeği geçen iletişim Başkanlığımıza, sponsor olan Ziraat Bankasına teşekkür ediyorum” dedi. Dijital Gösterim Merkezinin açılış törenine AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van YYÜ Rektörü Hamdullah Şevli, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Van ESOB Başkanı İsa Berge, Van TSO Başkan Yardımcısı Şefik Eren, kurum amirleri, STK başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Van’da kurulan Dijital Gösterim Merkezinin açılışı törenle yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Van'da kurulan Dijital Gösterim Merkezinin açılışı törenle yapıldı.

Dijital Gösterim Merkezinde, İletişim Başkanlığı teknolojinin tüm imkanlarından yararlanarak, Türkiye'de farklı tarihlerde yaşanan olaylar hakkında kamuoyunu görsellerle bilgilendirecek. Olaylarla ilgili farkındalık oluşturma amacıyla yapılan bu çalışmanın, milli birlik ve beraberliği diri tutmaya katkı sunması hedefleniyor.

Üç boyutlu hologram teknolojisinin kullanıldığı bu merkezde dijital gerçeklik videolarının yanı sıra video haritalama teknolojisi kullanılarak hazırlanan dijital sergiler, kamuoyunun dikkatine sunulacak. Dijital Gösterim Merkezi bir yıl boyunca korona virüs tedbirlerine özen gösterilerek ziyaretçilere açık olacak.

Açılış programında konuşan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Van'da kurulan Dijital Gösteri Merkezimizin açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu merkez yaklaşık bir yıl boyunca kent meydanında faaliyet gösterecek. Burada çocuklarımıza ve insanlarımıza; tarihi, kültürü ve milli değerlerimizi anlatacak. İlk temamızda 23 Nisan'ı anlatan bir gösterim vardı. Her ay tema değişecek. İnşallah gençlerimiz, insanlarımız buradan yararlanacak ve olayları milli şuurun gelişimi için buradan yararlanacaklar. Emeği geçen iletişim Başkanlığımıza, sponsor olan Ziraat Bankasına teşekkür ediyorum” dedi.

Dijital Gösterim Merkezinin açılış törenine AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van YYÜ Rektörü Hamdullah Şevli, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Van ESOB Başkanı İsa Berge, Van TSO Başkan Yardımcısı Şefik Eren, kurum amirleri, STK başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber