İmamoğlu Söz Verdi: Proje Yılan Hikayesine Döndü

Van Haber 30.08.2022 - 00:54, Güncelleme: 30.08.2022 - 00:59
 

İmamoğlu Söz Verdi: Proje Yılan Hikayesine Döndü

CHP’li İmamoğlu idaresinde İBB tarafından 2020 yılında bitirileceği sözü verilen füniküler 2022 yılında da hizmete girmedi.

CHP’li İmamoğlu idaresinde İBB tarafından 2020 yılında bitirileceği sözü verilen füniküler 2022 yılında da hizmete girmedi. AK Parti döneminde hattın 850 metrelik kısmı tamamlanan Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküleri CHP'li İBB tarafından bir türlü sonlandırılamadı.   İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküleri'nin 2020 yılında bitirileceğini duyurmasının üzerinden iki sene geçti. Ancak füniküler bir türlü tamamlanamadı. İBB'nin Projesi Yılan Hikayesine Döndü İmamoğlu 3 Aralık 2020 tarihinde fünikülerin temmuz ayında hizmete gireceğini "yapımı hızla devam ediyor" diyerek duyurdu.   TEMMUZDAN EKİME ERTELEDİ   Bu tweet'ten 5 gün sonra Ekrem İmamoğlu, temmuz ayında hizmete gireceğini söylediği fünikülerin ekim 2021'de açılacağını ifade etti.   'YAKINDA' HİZMETE GİREMEDİ!   İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 Ağustos 2021 tarihinde Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler ile ilgili bir paylaşım daha yaparak, 'Yakında hizmete girecek' dedi ancak dediği yine olmadı. MARTTA 'HAZİRAN' DEDİ: HAZİRANDA ÇIT YOK 31 Mart 2022 tarihinde Ekrem İmamoğlu Rumeli Hisarüstü-Aşiyan füniküler hattının haziran başında hizmete başlayacağını duyurdu. Ancak haziran ayı içinde de bir gelişme yaşanmadı.   TAM BİR SENE GEÇTİ YİNE AÇILMADI   Tarihler 5 Ağustos 2022'yi gösterirken Ekrem İmamoğlu, son tweetinden tam bir sene geçmişken yeni bir paylaşım daha yaptı. 2021 yılında biteceğini duyurduğu Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler'inin yine 'yakında açıyoruz' ifadeleriyle bir videosunu paylaştı.   'BİTMEDİ GİTTİ'   Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler'inin ne zaman hizmete gireceği merak konusu olurken, İstanbullular 'bitmedi gitti' diyerek sözünü bir türlü yerine getirmeyen Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.
CHP’li İmamoğlu idaresinde İBB tarafından 2020 yılında bitirileceği sözü verilen füniküler 2022 yılında da hizmete girmedi.

CHP’li İmamoğlu idaresinde İBB tarafından 2020 yılında bitirileceği sözü verilen füniküler 2022 yılında da hizmete girmedi.
AK Parti döneminde hattın 850 metrelik kısmı tamamlanan Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküleri CHP'li İBB tarafından bir türlü sonlandırılamadı.

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküleri'nin 2020 yılında bitirileceğini duyurmasının üzerinden iki sene geçti. Ancak füniküler bir türlü tamamlanamadı.
İBB'nin Projesi Yılan Hikayesine Döndü
İmamoğlu 3 Aralık 2020 tarihinde fünikülerin temmuz ayında hizmete gireceğini "yapımı hızla devam ediyor" diyerek duyurdu.

 

TEMMUZDAN EKİME ERTELEDİ

 

Bu tweet'ten 5 gün sonra Ekrem İmamoğlu, temmuz ayında hizmete gireceğini söylediği fünikülerin ekim 2021'de açılacağını ifade etti.

 

'YAKINDA' HİZMETE GİREMEDİ!

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 Ağustos 2021 tarihinde Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler ile ilgili bir paylaşım daha yaparak, 'Yakında hizmete girecek' dedi ancak dediği yine olmadı.

MARTTA 'HAZİRAN' DEDİ: HAZİRANDA ÇIT YOK

31 Mart 2022 tarihinde Ekrem İmamoğlu Rumeli Hisarüstü-Aşiyan füniküler hattının haziran başında hizmete başlayacağını duyurdu. Ancak haziran ayı içinde de bir gelişme yaşanmadı.

 

TAM BİR SENE GEÇTİ YİNE AÇILMADI

 

Tarihler 5 Ağustos 2022'yi gösterirken Ekrem İmamoğlu, son tweetinden tam bir sene geçmişken yeni bir paylaşım daha yaptı. 2021 yılında biteceğini duyurduğu Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler'inin yine 'yakında açıyoruz' ifadeleriyle bir videosunu paylaştı.

 

'BİTMEDİ GİTTİ'

 

Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler'inin ne zaman hizmete gireceği merak konusu olurken, İstanbullular 'bitmedi gitti' diyerek sözünü bir türlü yerine getirmeyen Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber