Edremit ve Gevaş'ta dev spor yatırımlarının startı verildi

Spor 24.04.2021 - 18:37, Güncelleme: 24.04.2021 - 18:37
 

Edremit ve Gevaş'ta dev spor yatırımlarının startı verildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Van’a kazandırılacak yeni yatırımların startı verildi.

200 Milyon'un üzerinde yatırım yapılacağı açıklanan Van'da tesis yatırımları hayata geçirilmeye başlandı. Van'ın spor kenti olması yönünde çalışmalar yürüten Gençlik ve Spor Bakanlığı, bu yatırımlarıyla birlikte bölgeye vaadedilen yatırımların da artık sözde kalmadığını gözler önüne serdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Van'a kazandırılması planlanan spor yatırımları hakkında sosyal medya hesabından sürekli bilgilendirme paylaşımları yaparak kamuoyunu bilgilendiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, "Bu yatırımlar ile Abad olsun diye, tatil falan demeden ilçelerimizdeyiz. Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız ve teknik ekiplerimiz ile hareket halindeyiz. Süreç yüksek hızda devam ediyor" ifadelerini kullandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından da, İl Müdürü İnanç ve teknik ekibin ilçe ziyaretlerine başladığını, yapılacak yatırımların fizibilite çalışmalarına start verildiği duyuruldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü teknik ekibinden oluşan heyet incelemelerini Gevaş Kaymakamı Hamit Genç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say ve Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer'in katılımıyla gerçekleştirdiler. Gevaş'ta Gençlik Kampında bir dizi incelemelerde bulunan teknik ekip, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı'na projeler hakkında bilgiler aktardılar. İnşaatı devam eden Abalı Kayak Merkezi Hizmet Binası ve Sporcu Misafirhanesinde de yapılan çalışmaları yerinde gören teknik ekip, yapımı devam eden inşaat ve proje hakkında genel bilgiler aldılar. Edremit ilçesinde de inceleme yapan ekibe Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say eşlik etti. Başkan Say yatırımlar ile ilgili yaptığı açıklamada, "2021 yılında Edremit’e yapacağımız yatırımların ve projelerin yer incelemelerini yaptık. Edremit’i hep birlikte, ulusal manada Sporun ve sporcunun merkezi yapacağız inşallah" dedi. Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ise, "Sayın kaymakamımız ve Gençlik Spor İl Müdürümüzle belediyemiz tarafından yapılacak Spor Salonu ve Gençlik Merkezinin yapılacağı alanlarda incelemelerde bulunduk" diye konuştu. Müdür İnanç, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Van'a yapılacak tesis yatırımları için ilçe ziyaretlerinin süreceğini belirtti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Van’a kazandırılacak yeni yatırımların startı verildi.

200 Milyon'un üzerinde yatırım yapılacağı açıklanan Van'da tesis yatırımları hayata geçirilmeye başlandı. Van'ın spor kenti olması yönünde çalışmalar yürüten Gençlik ve Spor Bakanlığı, bu yatırımlarıyla birlikte bölgeye vaadedilen yatırımların da artık sözde kalmadığını gözler önüne serdi.

 <a href=gevaş spor yatırımları" src="https://www.vanhakimiyetgazetesi.com/public/images/detay/EzrpULmWQAwIw6y.jpg" style="height:250px; width:500px" />
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Van'a kazandırılması planlanan spor yatırımları hakkında sosyal medya hesabından sürekli bilgilendirme paylaşımları yaparak kamuoyunu bilgilendiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, "Bu yatırımlar ile Abad olsun diye, tatil falan demeden ilçelerimizdeyiz. Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız ve teknik ekiplerimiz ile hareket halindeyiz. Süreç yüksek hızda devam ediyor" ifadelerini kullandı.


Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından da, İl Müdürü İnanç ve teknik ekibin ilçe ziyaretlerine başladığını, yapılacak yatırımların fizibilite çalışmalarına start verildiği duyuruldu.

Gevaş'a spor yatırımları
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü teknik ekibinden oluşan heyet incelemelerini Gevaş Kaymakamı Hamit Genç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say ve Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer'in katılımıyla gerçekleştirdiler.


Gevaş'ta Gençlik Kampında bir dizi incelemelerde bulunan teknik ekip, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı'na projeler hakkında bilgiler aktardılar. İnşaatı devam eden Abalı Kayak Merkezi Hizmet Binası ve Sporcu Misafirhanesinde de yapılan çalışmaları yerinde gören teknik ekip, yapımı devam eden inşaat ve proje hakkında genel bilgiler aldılar.

Edremit'e spor yatırımları
Edremit ilçesinde de inceleme yapan ekibe Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say eşlik etti. Başkan Say yatırımlar ile ilgili yaptığı açıklamada, "2021 yılında Edremit’e yapacağımız yatırımların ve projelerin yer incelemelerini yaptık. Edremit’i hep birlikte, ulusal manada Sporun ve sporcunun merkezi yapacağız inşallah" dedi.

 <a href=Gevaş spor yatırımları" src="https://www.vanhakimiyetgazetesi.com/public/images/detay/EzrLdfiXMAMwAT8.jpg" style="height:250px; width:500px" />
Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ise, "Sayın kaymakamımız ve Gençlik Spor İl Müdürümüzle belediyemiz tarafından yapılacak Spor Salonu ve Gençlik Merkezinin yapılacağı alanlarda incelemelerde bulunduk" diye konuştu.


Müdür İnanç, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Van'a yapılacak tesis yatırımları için ilçe ziyaretlerinin süreceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber