Çalışkan Müdür Van'ın Enleri Ödülüne Layık Görüldü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2020 - 15:12, Güncelleme: 06.09.2020 - 15:12
 

Çalışkan Müdür Van'ın Enleri Ödülüne Layık Görüldü

  Edremit'te yapılan Van’ın Enleri Ödül yarışmasında İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Ali Şalem kurumlar arasında en başarılı ödüle layık görüldü. Koronavirüs tedbirleri kapsamından Van Ekonomist Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Olgun tarafından yapılan Vanın enleri ödül yarışması yoğun bir katılımile gerçekleşti. Yarışmada 3 ay boyunca 120 aday için 123 bin oy kullanılırken, Van’ın enleri sitesini 3 milyon ziyaretçiyi ağırladı. Van’ın Enleri ödül törenine Van Vali Yardımcısı Turgut Gülen, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Van Emniyet Müdür Yardımcısı Tanju Özmen, CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, Deva Partisi Van İl Başkanı Semra Odabaşı, Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Edremit Belediye Başkan Vekili Murat Yılmaz, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ve çok sayıda davetli katıldı. Gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Van Ekonomist Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Olgun, geceye katılanlara teşekkür ederek, 3 ay boyunca 120 aday için 123 bin oy kullanıldığını ve sitelerini 3 milyon kişinin tıkladığını belirterek, Van Ekonomist Dergisi hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Daha sonra söz alan Van Vali Yardımcısı Turgut Emre ise, bu etkinliği düzenleyen Van Ekonomist Dergisi yöneticilerine teşekkür ederek, bu süreçte insanlara ve topluma umut olmanın çok kolay bir şey olmadığını söyledi. Van Edremit Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen törende 12 en olan kişi ve kurumlar ödüllerine kavuştular. Vanın enleri yarışmasında Kurumlar arasında en çalışkan ve sevilen SYDV müdürü Mehmet Ali Şalem aldığı ödülle sevenleri tarafından büyük sevinçle karşılandı. Şalem yaptığı konuşmasında " Şahsımı bu yarışmada destekleyen tüm kıymetli gönül dostlarıma teşekkür ediyorum. Maneviyatı yüksek bir kurumda Van'ın Enleri Ödülüne layık görülmem beni onure etmiştir. Bu ödül benim değil temsil ettiğim kurumun ve Tüm hemşehrilerimindir. Böylesi güzel bu yarışmada büyük emekleri olan Van Ekonomist Dergisi Genel Yayın Yönetmenleri Orhan olgun ve Zeki Yiğit beyefendiye teşekkür ediyorum " dedi. ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLEN İSİMLER  İpekyolu SYDV Müdürü Mehmet Ali Şelem EN BAŞARILI SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ: Van Sosyal Medya Derneği EN BAŞARILI GENÇ GİRİŞİMCİ: Karvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özoral EN BAŞARILI ÖZEL SEKTÖR YÖNETİCİSİ: Rana Güzellik Merkezi Kurucu Müdürü Veysel Merdiban EN BAŞARILI ÇIKIŞ YAPAN İSİM: Van Sevdalıları Platformu Başkanı Necmi Korkmaz EN BAŞARILI İŞ İNSANI: Goldvan Şirketler Grubu Yapı Müteahhidi Reşat Avcı EN BAŞARILI SPORCU: Milli Atlet Zeynep Bayçınar EN PRESTİJLİ MARKA: Zırhlıoğlu AVM EKONOMİYE KATKI SAĞLAYAN EN BAŞARILI KURULUŞ: Süerler Grup EN BAŞARILI ÖZEL ÖĞRETİM KURSU: Atak-Çaba Özel Öğrenim Kursu EN BAŞARILI EĞİTİM KURUMU: Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Eğitim Kurumu EN BAŞARILI ŞAİR YAZAR: Şair-Yazar Menduh Bayezit

 

Edremit'te yapılan Van’ın Enleri Ödül yarışmasında İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Ali Şalem kurumlar arasında en başarılı ödüle layık görüldü.

Koronavirüs tedbirleri kapsamından
Van Ekonomist Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Olgun tarafından yapılan Vanın enleri ödül yarışması yoğun bir katılımile gerçekleşti.
Yarışmada 3 ay boyunca 120 aday için 123 bin oy kullanılırken, Van’ın enleri sitesini 3 milyon ziyaretçiyi ağırladı.
Van’ın Enleri ödül törenine Van Vali Yardımcısı Turgut Gülen, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Van Emniyet Müdür Yardımcısı Tanju Özmen, CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, Deva Partisi Van İl Başkanı Semra Odabaşı, Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Edremit Belediye Başkan Vekili Murat Yılmaz, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ve çok sayıda davetli katıldı.

Gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Van Ekonomist Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Olgun, geceye katılanlara teşekkür ederek, 3 ay boyunca 120 aday için 123 bin oy kullanıldığını ve sitelerini 3 milyon kişinin tıkladığını belirterek, Van Ekonomist Dergisi hakkında katılımcılara bilgiler verdi.
Daha sonra söz alan Van Vali Yardımcısı Turgut Emre ise, bu etkinliği düzenleyen Van Ekonomist Dergisi yöneticilerine teşekkür ederek, bu süreçte insanlara ve topluma umut olmanın çok kolay bir şey olmadığını söyledi.
Van Edremit Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen törende 12 en olan kişi ve kurumlar ödüllerine kavuştular.
Vanın enleri yarışmasında Kurumlar arasında en çalışkan ve sevilen SYDV müdürü Mehmet Ali Şalem aldığı ödülle sevenleri tarafından büyük sevinçle karşılandı.
Şalem yaptığı konuşmasında " Şahsımı bu yarışmada destekleyen tüm kıymetli gönül dostlarıma teşekkür ediyorum. Maneviyatı yüksek bir kurumda Van'ın Enleri Ödülüne layık görülmem beni onure etmiştir. Bu ödül benim değil temsil ettiğim kurumun ve Tüm hemşehrilerimindir.
Böylesi güzel bu yarışmada büyük emekleri olan Van Ekonomist Dergisi Genel Yayın Yönetmenleri Orhan olgun ve Zeki Yiğit beyefendiye teşekkür ediyorum " dedi.

ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLEN İSİMLER

 İpekyolu SYDV Müdürü Mehmet Ali Şelem
EN BAŞARILI SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ: Van Sosyal Medya Derneği
EN BAŞARILI GENÇ GİRİŞİMCİ: Karvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özoral
EN BAŞARILI ÖZEL SEKTÖR YÖNETİCİSİ: Rana Güzellik Merkezi Kurucu Müdürü Veysel Merdiban
EN BAŞARILI ÇIKIŞ YAPAN İSİM: Van Sevdalıları Platformu Başkanı Necmi Korkmaz
EN BAŞARILI İŞ İNSANI: Goldvan Şirketler Grubu Yapı Müteahhidi Reşat Avcı
EN BAŞARILI SPORCU: Milli Atlet Zeynep Bayçınar
EN PRESTİJLİ MARKA: Zırhlıoğlu AVM
EKONOMİYE KATKI SAĞLAYAN EN BAŞARILI KURULUŞ: Süerler Grup
EN BAŞARILI ÖZEL ÖĞRETİM KURSU: Atak-Çaba Özel Öğrenim Kursu
EN BAŞARILI EĞİTİM KURUMU: Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Eğitim Kurumu
EN BAŞARILI ŞAİR YAZAR: Şair-Yazar Menduh Bayezit

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber