BAŞKAN VEKİLİ SİNAN ASLAN, ESNAF BULUŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2021 - 17:33, Güncelleme: 13.04.2021 - 16:12
 

BAŞKAN VEKİLİ SİNAN ASLAN, ESNAF BULUŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Van’ın merkez İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilçe genelinde esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Buluşmalar kapsamında, esnaf ile vatandaşların görüş, öneri ve sorunlarını dinleyen Başkan Vekili Aslan, Sıhke Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Aslan’a belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Esnaflar, caddenin prestij cadde olarak düzenlenmesini, araç park probleminin çözülmesini ve ışıklandırma sorunun giderilmesini isterken caddede banka şubelerinin ve çöp kovalarının bulunmasını ve bazı metruk yapıların yıktırılmasını da taleplerine eklediler. “SIHKE CADDESİNİ PRESTİJ CADDE HALİNE GETİRECEĞİZ” Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, göreve geldiklerini ilk günden beri vatandaşların talep, öneri ve isteklerini yerinde dinlediklerini belirterek, “Cadde ve sokaklarımızda sürekli esnaflarla bir araya geliyoruz. Bu sene Büyükşehir Belediyemizin de katkılarıyla Sıhke Caddesi'ni prestij cadde haline getireceğiz. Esnaflarımız da prestij caddeye yakışır şekilde cephe ve dükkan giydirmelerini yaparsa cadde o zaman daha güzel olur, bir anlam ifade eder. İş yerleriniz sizin ekmek teknelerinizdir. En çok önemsemeniz gereken yer oradır.” dedi. “BAŞKAN V. ASLAN’A TEŞEKKÜR Esnaflar da, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan V. Sinan Aslan’a teşekkür etti.
Van’ın merkez İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilçe genelinde esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Buluşmalar kapsamında, esnaf ile vatandaşların görüş, öneri ve sorunlarını dinleyen Başkan Vekili Aslan, Sıhke Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Aslan’a belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Esnaflar, caddenin prestij cadde olarak düzenlenmesini, araç park probleminin çözülmesini ve ışıklandırma sorunun giderilmesini isterken caddede banka şubelerinin ve çöp kovalarının bulunmasını ve bazı metruk yapıların yıktırılmasını da taleplerine eklediler.

“SIHKE CADDESİNİ PRESTİJ CADDE HALİNE GETİRECEĞİZ”
Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, göreve geldiklerini ilk günden beri vatandaşların talep, öneri ve isteklerini yerinde dinlediklerini belirterek, “Cadde ve sokaklarımızda sürekli esnaflarla bir araya geliyoruz. Bu sene Büyükşehir Belediyemizin de katkılarıyla Sıhke Caddesi'ni prestij cadde haline getireceğiz. Esnaflarımız da prestij caddeye yakışır şekilde cephe ve dükkan giydirmelerini yaparsa cadde o zaman daha güzel olur, bir anlam ifade eder. İş yerleriniz sizin ekmek teknelerinizdir. En çok önemsemeniz gereken yer oradır.” dedi.
“BAŞKAN V. ASLAN’A TEŞEKKÜR
Esnaflar da, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan V. Sinan Aslan’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber