Başkan Uca Güven Tazeledi

Eğitim 18.10.2022 - 22:13, Güncelleme: 18.10.2022 - 22:13
 

Başkan Uca Güven Tazeledi

Van Eğitim Bir Sen'in yapılan olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Mehmet Ali Uca yeniden seçilerek güven tazeledi.

Van Eğitim Bir Sen'in yapılan olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Mehmet Ali Uca yeniden seçilerek güven tazeledi. Eğitim-Bir-Sen Van 1 No’ lu Şube Olağan Genel Kurulu Edremit İlçesi Evliya Çelebi Turizm ve Uygulama Oteli Konferans Salonunda yapıldı.  Divan başkanlığını Mahmut Gülaçar'ın yaptığı Genel Kurul'da   Mehmet Ali Uca’nın tek liste ile girdiği seçimde, tüm oyları alarak  güven tazeledi.    Şube Başkanı Mehmet Ali Uca’nın açılış konuşması ile başlayan genel kurul, protokol konuşmaları ile devam etti. Protokol konuşmalarında, Van Ak Parti Millet Vekili Osman Nuri Gülaçar, Edremit Belediyesi Başkanı İsmail Say, Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Eski Başkanı Osman Ayşin, Hak-İş Başkanı Fatih Akdeniz, Van SDİ Dönem Başkanı İsmail Hakkı Ekin, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Abdurrahman Çohaz ve Muğdat Günini birer konuşma yaptı.
Van Eğitim Bir Sen'in yapılan olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Mehmet Ali Uca yeniden seçilerek güven tazeledi.

Van Eğitim Bir Sen'in yapılan olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Mehmet Ali Uca yeniden seçilerek güven tazeledi.


Eğitim-Bir-Sen Van 1 No’ lu Şube Olağan Genel Kurulu Edremit İlçesi Evliya Çelebi Turizm ve Uygulama Oteli Konferans Salonunda yapıldı.

 Divan başkanlığını Mahmut Gülaçar'ın yaptığı Genel Kurul'da   Mehmet Ali Uca’nın tek liste ile girdiği seçimde, tüm oyları alarak  güven tazeledi. 

 

Şube Başkanı Mehmet Ali Uca’nın açılış konuşması ile başlayan genel kurul, protokol konuşmaları ile devam etti. Protokol konuşmalarında, Van Ak Parti Millet Vekili Osman Nuri Gülaçar, Edremit Belediyesi Başkanı İsmail Say, Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Eski Başkanı Osman Ayşin, Hak-İş Başkanı Fatih Akdeniz, Van SDİ Dönem Başkanı İsmail Hakkı Ekin, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Abdurrahman Çohaz ve Muğdat Günini birer konuşma yaptı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber