Başkan Türkmenoğlu Net Konuştu! 'Yeni Bir Tarih Yazmak İstiyoruz'

Van Haber 23.08.2022 - 19:04, Güncelleme: 23.08.2022 - 19:04
 

Başkan Türkmenoğlu Net Konuştu! 'Yeni Bir Tarih Yazmak İstiyoruz'

Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İlçe ziyaretleri kapsamında süren saha çalışmalarına Başkale ve Gürpınar ilçeleri ile devam etti.

    AK Parti Van  İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İlçe ziyaretleri kapsamında süren saha çalışmalarına Başkale ve Gürpınar ilçeleri ile devam etti.    AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalagan ve tüm teşkilat mensupları ile birlikte bugün ki çalışmalarını kırsal ilçelerden olan Başkale ve Gürpınar ile sürdürdü.   Yoğun çalışmaları arasında ilçe ziyaretleri ile aktif saha çalışmalarında bulunan   AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu konuşmasında “Kadim şehrimizin gönlü güzel insanlarıyla  bir araya gelmek bizim için çok değerli. Biz bugünkü ziyaretimizde Başkale ve Gürpınarlı esnaflarımızı  dinlemek için buradayız” dedi.   "HERSEY VAN İÇİN"    Davamıza gönül vermiş ve bu uğurda emek veren tüm kıymetli arkadaşlarımızla beraber, Van'da girilmedik sokak, çalınmadık kapı kalmayacak” prensibi çalışıyoruz. Kent genelinde  yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Ziyaret ettiğiniz yerlerde  esnafları ve STK’ları ve hemşehrilerimizi dinleyerek istişarelerde bulunuyoruz. Bizlere  iletilen sorunları not alarak, çözümü konusunda elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Hemşehrilerimiz bizim için çok değerlidir. Herşey Van için, geleceğimiz için birlikte güçlü olacağız.   "DAVAMIZ HİZMETTİR"   Saha çalışmaları kapsamında  vatandaşlarla birebir iletişimde bulunan Başkan Türkmenoğlu görüşmeler sırasında konuşmasında, “ Kırsalda bulunan ilçelerimizin  mesafeleri uzak olabilir ama gönlümüze ırak değildir. Sizler bizim için çok önemli, çok değerlisiniz.  Teşkilatlarımız  buradaki her bir vatandaşımıza dokunarak onların derdini kendine dert, sevincini ise sevinç ediyor. 2023 yolunda siz kıymetli hemşehrilerimizin desteği ile yeni bir tarih yazmak istiyoruz " ifadelerini kullandı.
Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İlçe ziyaretleri kapsamında süren saha çalışmalarına Başkale ve Gürpınar ilçeleri ile devam etti.
 
 
AK Parti Van  İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İlçe ziyaretleri kapsamında süren saha çalışmalarına Başkale ve Gürpınar ilçeleri ile devam etti.
 
  AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalagan ve tüm teşkilat mensupları ile birlikte bugün ki çalışmalarını kırsal ilçelerden olan Başkale ve Gürpınar ile sürdürdü.
 
Yoğun çalışmaları arasında ilçe ziyaretleri ile aktif saha çalışmalarında bulunan    AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu konuşmasında “Kadim şehrimizin gönlü güzel insanlarıyla  bir araya gelmek bizim için çok değerli. Biz bugünkü ziyaretimizde Başkale ve Gürpınarlı esnaflarımızı  dinlemek için buradayız” dedi.
 
"HERSEY VAN İÇİN" 
 
Davamıza gönül vermiş ve bu uğurda emek veren tüm kıymetli arkadaşlarımızla beraber, Van'da girilmedik sokak, çalınmadık kapı kalmayacak” prensibi çalışıyoruz. Kent genelinde  yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Ziyaret ettiğiniz yerlerde  esnafları ve STK’ları ve hemşehrilerimizi dinleyerek istişarelerde bulunuyoruz. Bizlere  iletilen sorunları not alarak, çözümü konusunda elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Hemşehrilerimiz bizim için çok değerlidir.
Herşey Van için, geleceğimiz için birlikte güçlü olacağız.
 
"DAVAMIZ HİZMETTİR"
 
Saha çalışmaları kapsamında  vatandaşlarla birebir iletişimde bulunan Başkan Türkmenoğlu görüşmeler sırasında konuşmasında, “ Kırsalda bulunan ilçelerimizin  mesafeleri uzak olabilir ama gönlümüze ırak değildir. Sizler bizim için çok önemli, çok değerlisiniz.  Teşkilatlarımız  buradaki her bir vatandaşımıza dokunarak onların derdini kendine dert, sevincini ise sevinç ediyor. 2023 yolunda siz kıymetli hemşehrilerimizin desteği ile yeni bir tarih yazmak istiyoruz " ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber